To je to što me zanima!

Izgubio im se trag! Azeri stigli u Split na EP i potpuno nestali

Sedmorica azerbajdžanskih predstavnika viđena su u samom Splitu, štoviše, postoji potvrda da su rezervirali hotelski smještaj od 31. ožujka do 8. travnja, no tamo su bili tek jedan dan i onda su nestali...
Vidi originalni članak

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Splitu na Europskom prvenstvu u dizanju utega. Umjesto 42 reprezentacija koliko ih je trebalo sudjelovati na natjecanju, pojavila se jedna manje. Azerbajdžancima se izgubio baš svaki trag.

Sedmorica predstavnika viđena su u samom gradu, štoviše, postoji potvrda da su rezervirali hotelski smještaj od 31. ožujka do 8. travnja, no tamo su bili tek jedan dan i onda su nestali. Putovali su oko čak 4000km...

Oktaj Muhtarov, Mahamad Mamadli, Kamran Ismajilov, Elnur Huseinov, Isa Rastamov, Husein Ismailov i Ilham Mamadov nisu upisali nastupe na prvenstvu. Javno je mnijenje kako su se uplašili rigorozne antidopinške kontrole. 

Naime, ta reprezentacija je prošle godine kažnjena kad je Međunarodna federacija za dizanje utega suspendirala sedam njihovih predstavnika te ih eliminirala s Olimpijskih igara u Riju.

Jedna od njih bila je i Bojanka Kostova, velika zvijezda i prvi favorit za zlato u Brazilu u kategoriji do 58 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nikluk20 06.04.2017.

    otišli u njemačku na bauštelu....

  • ivan48hr 06.04.2017.

    Zbrisali u Englesku.

  • Prki600 06.04.2017.

    Ošli se dići u zrak negdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare