To je to što me zanima!

Izgubio je i Pokrajac; borkinje izazvale oduševljenje u Areni

Hrvatski borac slobodnim stilom Igor Pokrajac izgubio je borbu protiv Poljaka Jana Blachowicza na UFC Fight Nightu 86 u Areni Zagreb. Blachowicz je slavio sudačkom odlukom
Vidi originalni članak

I drugi hrvatski borac izgubio je na UFC Fight Nightu 86 u Zagrebu. Povratnik u UFC Igor Pokrajac je nakon tri runde izgubio od Poljaka Jana Blachowicza.

Pokrajac je odlično krenuo u meč i s dva dobra vezana krošea na početku prilično uzdrmao Poljaka. No Blachowicz je reagirao instiktivno, krenuo na rušenje i uspio srušiti Pokrajca u parter. Oko minutu i pol je Poljak bio u dominantnoj poziciji da bi Pokrajac sjajnim manevrom uspio pobjeći i zamijeniti poziciju s Blachowiczem.

Na početku druge runde došlo je do fantastične izmjene udaraca obojice boraca, nešto u stilu Wanderleija Silve u najboljim danima. Jedan kroše sjeo je na bradi Pokrajca i uzdrmao ga. No Pokrajac se uspio oporaviti i zadati par teških udaraca Blachowiczu. Jedan je sjeo na pravo mjesto i otvorio Poljakovu arkadu. Međutim, poljski borac se uspio oporaviti i rušiti našeg borca čime je osvojio drugu rundu kod sudaca.

U posljednjoj rundi Blachowicz je bio bolji, uspio je zadati više čistih udaraca i premda je publika neumorno navijala "Igore, Igore", Blachowicz je ponovo uspio srušiti The Dukea u parter. Pokrajac se do kraja runde nije uspio izvući iz partera i izgubio je jednoglasnom sudačkom odlukom. Borba Pokrajca i Blackowicza definitivno je Fight of the Night u ovom trenutku.

Moroz slavila jednoglasnom sudačkom odlukom

Publika u Areni "podivljala" je kada su na red došle borkinje. Bio je ovo susret rumunjske debitantice Cristine Stanicu i Ukrajinke Maryne Moroz.

Nakon duge tri runde i borbe u kojoj su borkinje većinu vremena provele u parteru, slavila je Ukrajinka jednoglasnom sudačkom odlukom.

Posebno zanimljivo bilo je muškom dijelu publike. U pojedinim trenucima meča mogli su se čuti povici oduševljenja kada bi se borkinje "povile" jedna oko druge u parteru.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gladijator 11.04.2016.

    Pokrajac je pokazao da je srčan borac, ali Poljak je imao duže ruke.JBG bar je pokazao da se želi potuči. Čestitke obojici!

  • JerkoKC 11.04.2016.

    Bilo bi interensatnije da su bile obučena kao i muškarci.

  • klokan_jack 11.04.2016.

    pa kaj su opče stavili te naše bicikline da se bore

Komentiraj...
Vidi sve komentare