To je to što me zanima!

Izgubio motiv: M. Preskar prekinuo boksačku karijeru

Nepuna dva mjeseca nakon borbe s Ukrajincem Peđurom hrvatski boksač Mario Preskar odlučio je prekinuti profesionalnu boksačku karijeru
Vidi originalni članak

Ne želim više boksati. Barem ne dok mi glava ne bude u potpunosti čista i dok ne budem skroz fit, objasnio je iznenadni prekid boksačke karijere Mario Preskar.
Posljednji put Preskar se borio prije dva mjeseca protiv Ukrajnica Peđure u Lvivu. No iako je borba završila neriješeno hrvatskog boksača su iz ringa iznijeli na nosilima...
Preskar nije isključio mogućnost povratka među profesionalce, a i opovrgnuo je da odlazi zbog svađe s trenerom Leonardom Pijetrajem:
- Ne znam precizno koliko dugo neću boksati. Vidjeti ćemo koliko će mi trebati da opet pronađem pravi motiv. S trenerom se nisam posvađao. To su gluposti. Mi smo u vrlo dobrim odnosima.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dioptrija 29.08.2009.

    don king vise ne namista meceve pa mu se neda.

  • JUBITO74 29.08.2009.

    Ama ljudi sve je to politika . . menadzeri, lova, Don King, alo!!, pa i taj Pjetraj . .zajebao je svakog borca . . Vratit ce se on, talentiran je, dobar borac . . A nema tog borca bilo u boksu ili MMA da se boji batina i da bi ga to natjeralo da se povuce . . Drz se Mario!!

  • tužni šokac 29.08.2009.

    tako mlad a tako lijen

Komentiraj...
Vidi sve komentare