To je to što me zanima!

Izgubio od Kovača, a onda mu se ponudio: 'Bayern je u srcu...'

Njemački reprezentativac Timo Werner otvoreno se ponudio Bayernu nakon što je njegov Red Bull Leipzig izgubio od Bayerna (1-0). Kazao je kako će ostati u Njemačkoj samo ako ga pozove 'jedan' klub
Vidi originalni članak

Leipzigu sam proveo lijepe dvije i pol godine pa mi je taj klub i dalje u najužem izboru za nastavak karijere, ali privlači me i nekoliko drugih klubova. Međutim, ako želim ostati u Njemačkoj, u obzir dolazi samo jedan klub, rekao je Werner nakon utakmice Bayerna i Leipziga. Aludirao je upravo na Bayern.

ESPN TVRDI Kovač našao spasitelja? Cengiz Under je na korak do Bayerna

Timo Werner (22) ovime je otvoreno počeo koketirati s Bayernom koji već ove zime kreće u veliki šoping. Navodno je već dogovoren dolazak Lucasa Hernandeza iz Atletico Madrida za 85 milijuna eura. 

Niko Kovač želi i Turčina Cengiza Undera, te ofenzivnog veznjaka Kaija Havertza. Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić i trener Kovač shvatili su da momčad treba pomladiti pa su se bacili na posao.

HERNANDEZ U BAVARSKU Poklon za Niku! Stiže mu bek iz Atletica za 85 milijuna eura!

Bayern na poziciji napadača ima Roberta Lewandowskog koji je neprikosnoven, ali želi otići, te Sandra Wagnera i po potrebi Thomasa Mullera koji ne zadovoljavaju Kovačev ukus. Niko Kovač u Werneru vidi novog prvog napadača kluba.

Timo Werner je u dresu Leipziga ove sezone zabio deset golova, dva manje od prvog ligaškog strijelca Luke Jovića. Werner i Reus najbolji su njemački strijelci u Bundesligi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DominikLivakovic1 20.12.2018.

    Uklopio bi se perfektno u Bayern.

  • 20.12.2018.

    Werner je i u kombi za Borussiu sudjeci po transfermarktu vec tjednima. Pulisic ce vjerovatno biti prodan za nekih 70-80M i od tuda se mogu namirit troskovi za Wernera, jer Dortmund osim Paca nema drugog napadaca

  • _Bono_ 20.12.2018.

    Dobar igrac.... vrlo moguce da ce zavrsiti u Bayernu... svakom slucaju puno srece u buducnost....

Komentiraj...
Vidi sve komentare