To je to što me zanima!

Izluđivao Balića, sad će Bilića: Omeyer trenirao s Francuzima

Francuski izbornik Laurent Blanc na treningu u nedjelju imao je novog golmana. Rukometni velikan Thierry Omeyer sudjelovao je na treningu uoči utakmice u utorak
Vidi originalni članak

U nedjelju je na treningu francuske nogometne reprezentacije golmanima stiglo pojačanje. Cedricu Carrassu i Hugu Llorisu pridružio se jedan od najboljih rukometnih golmana svijeta, Thierry Omeyer i to uoči sutrašnje prijateljske utakmice protiv Hrvatske na Stade de Franceu. Video pogledajte OVDJE.

Izluđivao je Balića i društvo, a sad je stigao na trening kako bi zagorčao život Biliću. Ipak, Rakitić, Kranjčar, Petrić i ostali naši nogometaši ne moraju strahovati jer Omeyer baš i ne zna mnogo o nogometu.

- Razlika između rukometa i nogometa je velika. Gol je malo prevelik za mene. Nemam ja ove momke što naučiti, nije to ni isti posao - rekao je Omeyer.

No pobrinuo se Omeyer za dobro raspoloženje na francuskom treningu uoči sutrašnje utakmice. Dok se on zabavljao s golmanima, francuski izbornik Laurent Blanc slagao je taktiku za Bilićevu Hrvatsku.

- Malo sam gledao kako brane Hugo i Cedric i momci su me impresionirali - dodao je Omeyer.

"Tricolori" su u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine pobijedili Luksemburg u gostima 2-0. Oni, za razliku od Hrvatske, utakmicu na Stade de Franceu očekuju u sjajnoj atmosferi. A na Biliću je da dobrom predstavom spere ljagu s one sramotne Hrvatske koju smo vidjeli u Gruziji.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Skrle_1 28.03.2011.

    vjerujem da cemo odigrat dobro, mozda i odlicno protiv Francuza kao protiv Ceske i onda ce svi srat da je s Bilicem sve uredu, a onda ce nam jedna Malta zabit 5 komada.

  • milan23-tips 28.03.2011.

    PAROVI SU POSTAVLJENI!!! http://www.milan23-tips.bloger.hr/

  • No NaMe_4 28.03.2011.

    A Bilića će teško i izluđivat. Gruzija, Grčka, Izrael...sve te reprezentacijice mu zadaju glavobolje (uostalom počele su nas i pobjeđivat), a što će mu onda tek raditi Francuzi??? Nakon pobjeda protiv Čeha i Norvežana u prijateljskim tekmama je govorio da u to vrlo važne tekme i da se računaju kao i kvalifikacijske, a nakon što nas Francuzi razvale će tvrdit da to nije prava tekma, da je to prijateljska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare