To je to što me zanima!

Iznenađenje: Krasnodar stigao u Zagreb bez najboljeg igrača!

Marcus Berg, strijelac i asistent u prvoj utakmici Krasnodara i Dinama prošli tjedan, uopće nije došao s ostatkom momčadi u Zagreb. Što je tomu razlog, zasad nismo uspjeli doznati
Vidi originalni članak

Zoran Mamić danima je upozoravao na Marcusa Berga, koji je zabio i asistirao u prvoj utakmici Krasnodara i Dinama prošli četvrtak (2-3).

- Njemu trebamo smanjiti prostor, biti mu još bliže, spriječiti protok lopte do njega. Ali, nije on jedini, Krasnodar ima velik broj opasnih igrača - govorio je u srijedu na presici trener Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo u Krasnodaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No ponajbolji igrač ruske momčadi neće igrati u uzvratu u četvrtak u Maksimiru jer uopće nije doputovao u Zagreb!

Berga nije bilo na posljednjem treningu na glavnom terenu Maksimira i postalo je jasno da nešto ne štima. Ta je informacija, čini se, promakla i ruskim novinarima jer o tome na konferenciji za medije nije bilo ni riječi.

Trener Murad Musajev tek je rekao kako pojačanje iz Montpelliera Ambroise Oyongo nije registriran za Europsku ligu te da neće mijenjati golmana Jevgenija Gorodova, koji je kiksao u prvoj utakmici i mijenja ozlijeđenog Matveja Safonova.

Je li posrijedi ozljeda Šveđanina, problemi oko ugovora koji istječe na ljeto ili nešto sreće, tek treba otkriti. Kako god, to je za Dinamo dobra vijest jer je Berg u odličnoj formi ove sezone s 12 golova i četiri asistencije. Mamić ga jako dobro poznaje jer ga je trenirao u Al Ainu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • BrankoKranzelic 25.02.2021.

    Pa da, baš bi trebalo igrač od 35god.Kaj gpd

  • Petrinja u ❤ 25.02.2021.

    Osovina medjunozje-vaskoliki pomfritije proradila. Mamich namischa

  • Trump Jong Un 25.02.2021.

    Veće su šanse da se dogovorili preko telefona nego kad stupi na Maksimir

Komentiraj...
Vidi sve komentare