To je to što me zanima!

'Iznenađeni smo, Dinamo će snositi odgovornost za odluke'

HNS ističe kako je svaki klub kao organizator utakmice odgovoran za postupke u odnosu na pravila postavljena od strane nadležnih državnih institucija i HNS-a
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez reagirao je na na potez Zdravka Mamića, koji je ukinuo vaučere pa Torcida u nedjelju na derbi može na južnu tribinu. HNS je poslao priopćenje, a navode kako su iznenađeni ishitrenom odlukom Dinama kao organizatora utakmice.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- HNS ističe kako je svaki klub kao organizator utakmice odgovoran za svoje postupke u odnosu na pravila postavljena od strane nadležnih državnih institucija i Hrvatskog nogometnog saveza te da snosi odgovornost za posljedice svojih odluka kada je u pitanju (ne)provođenje zadanih mjera.

HNS je i dalje uvjeren kako se samo strogom i dosljednom primjenom propisa i odgovarajućih preventivnih mjera nadležnih tijela mogu rješavati problemi kao što su huliganizam i nasilje u sportu. Navedene mjere postoje s razlogom i HNS očekuje od klubova da budu saveznici u provođenju istih kako bi se iskorijenio problem nereda na sportskim borilištima.

Ovim putem pozivamo i sve navijačke skupine da svojim korektnim i pozitivnim ponašanjem, navijanjem i komunikacijom osiguraju odgovarajuću pozornicu nogometašima kako bi nogomet bio u prvom planu. Pune tribine bez incidenata, bez neprimjerenog ponašanja i nereda, bez rasizma i diskriminacije, krunski su cilj svih čimbenika u hrvatskom nogometu, od Hrvatskog nogometnog saveza i klubova preko navijačkih skupina, javnosti i medija do Vlade RH i društva u cjelini.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • brajdas 01.12.2013.

    Šukeru pazi maminjo ce te smjeniti

  • Barinjo 30.11.2013.

    Mamić je taj koji tjera navijače s tribina kad otvori tribinu Mamić je taj koji krši zakone pa daj se više dogovorite šta je to kod Mamića toliko loše da štogod napravi to nevalja ili samo ovdje dežurate i pišete protiv Mamića bez obzira šta taj čovjek napravio

  • little John 30.11.2013.

    u kućicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare