To je to što me zanima!

Iznenađenje na startu SEHA-e: Nexe uzeo bod CO Zagrebu

Imali smo jako lošu realizaciju i to je glavni razlog što nismo pobijedili - rekao je trener zagrebaša Obrvan nakon 20-20 remija u Našicama u 2. kolu regionalne lige
Vidi originalni članak

U hrvatskom derbiju drugog kola regionalne SEHA lige, rukometaši Nexea i CO Zagreba odigrali su 20:20. Pune tribine u Našicama (3500 gledatelja) svjedočile su povijesnom trenutku. Naime, momčad Kasima Kamenice prvi je put u povijesti osvojila bod protiv zagrebaša! Bili su Našičani blizu boda i prošle godine u prvenstvu ali su izgubili u posljednjim sekundama. Tada je Mate Šunjić imao nevjerojatnih 27 obrana, a isti vratar bio je junak i ove utakmice.

- Imali smo jako lošu realizaciju i to je glavni razlog što nismo pobijedili. Početak je sezone, još smo daleko od prave forme - rekao je trener Ivica Obrvan. A Liga prvaka počinje za desetak dana... Minutu prije završetka gosti su imali pogodak prednosti, ali i igrača manje (treće isključenje Kopljara). Na kraju rade i prekršaj za sedmerac, a smireni Franjo Lelić postiže gol za izjednačenje (20:20). I s igračem manje zagrebaši su izigrali domaćina, no udarac Josipa Valčića sjajno je obranio junak Mate Šunjić (20 obrana).

U njemačkoj ligi Lemgo je bio bolji od Lübbeckea (Blažičko, Vuković 6) 27:25, Melsungen (Kelentrić) od Gummersbacha (Somić, Zrnić 2) 33:26, a Göppingen (Anušić 1) je izgubio od Flensburga 23:25.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • salem 19.09.2011.

    Zagreb je daleko od prave forme, al tu nije razlog vrijeme, treneru, forma se izgubila već ima godinu i više, neznam dal bi bio bod da Špiler nije vukao rezultat drugo poluvrijeme.......

  • 18.09.2011.

    Mislim da je u pitanju stvar dogovora izmedju HR klubova....

  • DocGangrena 18.09.2011.

    CO će svejedno biti prvak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare