To je to što me zanima!

Izrael na spavanju ubio bivšeg kapetana palestinske repke...

Ahed Zaqout, najbolji palestinski nogometaš u povijesti, ubijen je tijekom izraelskog bombardiranja njegove zemlje. Dok je spavao, bomba je pala na njegovu kuću
Vidi originalni članak

Sukob Izraela i Palestine svakodnevno odnosi ljudske živote, a jedan od njih je i najbolji palestinski nogometaš u povijesti, Ahed Zaqout.

Taj 49-godišnjak bio je kapetan reprezentacije i ubijen je na spavanju iako s njegove kuće nije poletjela niti jedna bomba prema Izraelu niti je on sam bio upleten u neke, kako bi u Izraelu voljeli kazati, terorističke aktivnosti.

Pamtit će ga se i po tome što je zaigrao za Palestinu 1994. godine protiv All-Star ekipe Francuske koju je predvodio Michel Platini.

Nije jedini ubijeni palestinski nogometaš u aktualnom osvetničkom pohodu Izraela. Osim njega, ubijen je i vratar mlade momčadi Palestine Al Fattha.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • compaq269 02.08.2014.

    Kakva je to vojska od izraela koja ubije 95 % civila od pocetka sukoba a hamas nazivaju teroristima a ovi ubili 5 civila od 60 vojnika ukupno .Ovo sta rade zidovi pokazuje kako je svjet licemjeran i kolika je moc zidova u danasnjem svjetu .Niti jedna drzava ne smije osudit ova ubostva je se svi zaduzuju kod njih .Gadi mi se cjeli ovaj svjet

  • strmi007 02.08.2014.

    i nitko ništa ne poduzima

  • hattrick 02.08.2014.

    Ne mozes virovat zidovima i srbima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare