To je to što me zanima!

Izvanredna "presica": Mamić i Machado izlaze pred novinare

Iz Dinama su objavili da će u petak u 13 h na izvanrednoj presici u Maksimiru biti Zoran Mamić i Paulo Machado. Portugalac će se vjerojatno i službeno ispričati...
Vidi originalni članak

Dinamove legende poručile su kako Paulo Machado nema što tražiti u Dinamu nakon ispada protiv Moldea, Zoran Mamić je nakon utakmice rekao da je Portugalac vjerojatno odigrao svoje u Maksimiru, ali se dan kasnije ispravio rekavši kako pravne mogućnosti baš i nisu na strani Dinama te da Machado vjerojatno ostaje.

- Dugo sam u nogometu, ali nešto ovakvo nikad nisam doživio. Zaista sramotan ispad, čak bih rekao da je to i pitanje odgoja - ljutit je Mirko Barišić, dok Ćiro Blažević kaže kako je Portugalac zaslužio da ga potjeraju iz hrvatskog sporta.

U međuvremenu Dinamo je udaljio Machada iz prve momčadi, on se ispričao u podužoj poruci na društvenim mrežama, a sve je izglednije kako će Portugalac nastaviti svoju avanturu u klubu čije je navijače počastio srednjim prstom.

- Pozivamo vas na izvanrednu konferenciju za medije u petak u 13 sati u prostorijama Dinama. Gost će biti trener Zoran Mamić i naš igrač Paulo Machado - stoji u Dinamovom pozivu novinarima.

Čini se da u Dinamu nemaju izbora. Machado je pod ugovorom koji teško da može biti raskinut, a da Dinamu to ne izbije novce. Portugalac će se vjerojatno još jedanput ispričati i nastaviti igrati. Naravno da će u tom slučaju biti na "piku" navijačima pa makar igrao pet puta bolje nego dosad.

Moguće i kako će Zoran na "presici" objaviti i kako Machado odlazi iz Dinama. No to je malo vjerojatno. Za to ćemo morati pričekati petak. Pitali smo i vas, je li izgon iz kluba preteška kazna za Portugalca i ono što je napravio?

Idi na 24sata

Komentari 43

  • sveznalica brojalica 01.08.2015.

    Nitko u Unitedu ne zna gdje je Di Maria. Louis van Gaal kaže da je možda "sjeo u krivi avion", a u klubu su odlučili Argentinca "oderati" kaznom od 500.000 eura... TO JE KAZNA, koliko bi ga tek odrali za srednji prst?

  • dugari 31.07.2015.

    oće ga braceki spasit,bez obzira što im je pokazao srednji prst.e tu lova čini čuda. mamići i ostali plačenici marš iz dinama.

  • dobro jutro 31.07.2015.

    Ako ga ostave ne gledam Dinamo vise niti na televiziji

Komentiraj...
Vidi sve komentare