To je to što me zanima!

Zoran Vulić novi trener Splita: Neće imati milosti ni za "bile"

Zoran Vulić novi je trener RNK Splita. Na Park mladeži stigao je na preporuku Ivice Križanca. Predsjednik Splita Slaven Žužul kaže kako se brzo dogovorio s Vulićem
Vidi originalni članak

Danas je na Parku mladeži predstavljen novi trener, no premda su neki očekivali da će Split u nastavku voditi Robert Prosinečki, povjerenje je dobio Zoran Vulić.

- Hvala našem dosadašnjem treneru koji je dao cijeloga sebe u ovaj posao. No očekivali smo poneki bod više, realno, to smo mogli i ostvariti. A došlo je i do određenog zasićenja pa smo se odlučili na promjenu. Bašić će i dalje ostati raditi u klubu - rekao je predsjednik Splita Slaven Žužul i dodao kako se odlučio za Vulića na preporuku Ivice Križanca.

- Prvi put smo se čuli u 11:30, sjeli smo u 13:30 za isti stol, a sat kasnije sve smo već dogovorili. Od Vulića očekujemo da ispuni zadane ciljeve i želimo napadačku igru. Cilj Splita je nastup u Europi i finale Kupa Hrvatske. Možda se to nekome čini puno, ali to je ono što želimo - kazao je Žužul koji nije želio otkriti je li ili nije pregovarao s Robertom Prosinečkim.

Umjesto toga, mikrofon je prepustio Zoranu Vuliću.

- Prije mene, na Parku mladeži su radili veliki Hajdukovi treneri poput Luke Kaliterne i Ivana Katalinića i nadam se da ću i ja poput njih ostaviti trag. Za sada imam samo pozitivne dojmove i vjerujem da ću ispuniti ono što su stavili ispred mene. Za to će nam trebati i malo sreće. Čekaju nas teške utakmice, gostovanje u Rijeci, Kup i prvenstveni ogled s Hajdukom, a onda i Slaven i Dinamo - kazao je Vulić i prisjetio se:

- Ne bježim od toga da sam hajdukovac, ali sam profesionalac. Hajduka sam već s Istrom izbacio iz Kupa pa ću i u naredne utakmice ući sa željom da pobijedimo.

- Želim da se moja momčad nametne svakom protivniku, pa makar se taj protivnik zvao i Dinamo.

Vulićevi pomoćnici bit će Goran Sablić i Goran Šušnjara, dok će trener golmana ostati Tihomir Bulat.Vulić je potpisao dvoipolgodišnji ugovor sa Splitom.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • čamil 14.10.2012.

    Volio bih vidjeti Žužula na čelu HNS-a.

  • fred 14.10.2012.

    vuliču turcine napusi se k..ne

  • nijemebrige 14.10.2012.

    odličan trener... split svakako koristi svaku priliku- sve čega se hajduk odreće Split uzme k sbei- prvo čop sada Vulić ko zna ko još

Komentiraj...
Vidi sve komentare