To je to što me zanima!

Izvrijeđao Karlovića koji mu je brutalno uzvratio na Twitteru

Karlovićev poraz teže je pao izvjesnom kladioničaru, nego samom Ivi. Nakon meča protiv Kyrgiosa napisau mu je da je mafijaška svinja. Ivo mu je odgovorio, a ovaj je izbrisao profil
Vidi originalni članak

Ivo Karlović nije uspio proći u četvrto kolo jakog ATP turniraj u Miamiju. Izgubio je od sjajnog Australca Nicka Kyrgiosa koji je slavio  6-4, 6-7 (3), 7-6 nakon dva i pol sata. Bio je to treći poraz Karlovića od Kyrgiosa u isto toliko mečeva.

No Div sa Šalate odigrao je sjajan meč. U drugom setu u zadnja tri gema spasio je sedam break lopti te izborio treći set gdje se Australac provukao i prošao dalje.

No poraz je teže pao nekim drugim ljudima. Primjerice, korisniku Twittera, vjerojatno kladioničaru, koji je našem tenisaču napisao: "Svinjo! Ti si jeb*** mafijaška svinja!".

Vjerojatno nije očekivao da će se Ivo spustiti na njegovu razinu.

- Da, jedem puno. Ali tvoja mama to voli - napisao je Ivo.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Iskrivljena antena 28.03.2017.

    Zašto se taj kladioničar uopće spuštao na Ivin nivo kad zna kakav je Ivo trebao mu je oprostiti ne mu reći sve to pa makar i on to tražio. Sreća ja sam samo stoju stavio ali ovaj je možda plaću znam ja da je Ivo obećao pobjedu no nisi mu morao baš ovako napisati.

  • Mél.C.B.🌼 28.03.2017.

    Ne se spustati na "svaciji" nivo. Neki ljudi nisu dostojni ikakve price s njima, ignorirati i to je to, a njihove rijeci dovoljno govore o njima samima

  • Lina39 28.03.2017.

    Ovaj Australac se katastrofalno ponio ali ni Ivo nije daleko .Nije trebao ovako odgovoriti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare