To je to što me zanima!

Izvršni odbor HNS-a odlučio: Finale Kupa igra se u Šibeniku

Izvršni odbor HNS-a održao je redovnu 18. sjednicu pod ravnanjem predsjednika Davora Šukera. Prihvaćeni su prijedlozi programa rada kao i financijski plan te su poznata mjesta održavanja finala Kupa
Vidi originalni članak

Finale Hrvatskog nogometnog kupa ove sezone igrat će se na Šubićevcu u Šibeniku, dok će finale Kupa mlađih selekcija biti odigrano na obnovljenom travnjaku u Karlovcu. 

ŽDRIJEB POLUFINALA KUPA Dinamo ili Rijeka idu na Osijek, Lokomotiva i Slaven za finale!

Neke su to od odluka izvršnog odbora HNS-a na čelu sa Davorom Šukerom koji je usvojio sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 19. prosinca. Prihvaćen je prijedlog programa rada Saveza i financijski plan za sljedeću godinu, te prijedlog novog Disciplinskog pravilnika uz izmjene i dopune Statuta HNS-a.

Imenovani su novi članovi Zdravstvene komisije, a IO je donio odluku o izmjenama u članstvu komisija HNS-a. Usvojen je i kalendar natjecanja za 2020. godinu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • domagoj264 11.12.2019.

    Strašno Jel još stoji hrpa pijeska iza gola?? Kao nekada

  • nikopolidis_71 10.12.2019.

    Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Pula, Varazdin i jos par stadiona tipa Vinkovci, Dugopolje pa cak i Velika dolaze u obzir za finale kupa. Onaj nazovi stadion u Sibeniku je u rangu Kranjceviceve, Parka mladezi i ostalih njiva i oranica. Mislim da je izbor pogresan

  • Simulacija_stimulacija 10.12.2019.

    Odlično, dugo tamo nismo igrali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare