To je to što me zanima!

Izvučeni parovi završnice Lige nacija: Englezi na Nizozemsku!

Polufinalne utakmice igraju se 5., odnosno 6. lipnja, a u drugom će susretu snage odmjeriti Portugal i Švicarska. Finale i utakmica za treće mjesto igrat će se 9. lipnja
Vidi originalni članak

Hrvatska je tragičnim porazom od Engleske 2-1 ispala iz elitnog ranga Lige nacija, a gordi albion plasirao se u završnicu natjecanja. Polufinalni parovi određeni su danas, a nakon polufinala 5. i 6. lipnja slijede finale i utakmica za treće mjesto.

Momčad Garetha Southgatea izvukla je povratnika u europski vrh te momčad koja se nije proslavila posljednjih godina  - Nizozemsku. Posljednji međusobni susret ove dvije momčadi odigrale su u ožujku, kada je Engleska Nizozemce na njihovom terenu pobijedila prvi put od 1969. pogotkom Jesseja Lingarda u drugom poluvremenu, a ovaj put će snage odmjeriti šestog lipnja.

No posljednji službeni ogled između dvije momčadi? Prije 22 godine na Europskom prvenstvu! A tada je u momčadi također bio Gareth Southgate, no kao igrač...

Dan ranije odigrat će se okršaj Portugala te iznenađenja natjecanja, Švicarske, koja je osvojila skupinu s Belgijom i Islandom s tri pobjede.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Serđo Ramoz 03.12.2018.

    Lipanj 2019 te reprezentacije neće više sličiti na sebe

  • Ogulinac_2 03.12.2018.

    Zaboravili ste napisati koliko ce tko zaraditi (u Eurima molim)

  • aavent 03.12.2018.

    Naravno, Portugalu najlaksi protivnik, ništa novo. Još se u Portugalu i igra, zna se za koga se gura da osvoji to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare