To je to što me zanima!

J. Defoe se radovao rođenju sina pa saznao da nije njegov

Anne-Marie Moore 19. veljače rodila je sina, a Defoe tada nije mogao sakriti sreću te je obećao kako će djetetu sve osigurati. Sada je saznao da dijete nije njegovo
Vidi originalni članak

Nogometaš Tottenhama Jermain Defoe gotovo mjesec i pol bio je u zabludi da je dijete koje je rodila djevojka s kojom se kratko zabavljao njegovo. Test očinstva je pokazao da on ipak nije otac djeteta.

Anne-Marie Moore 19. veljače rodila je sina, a Defoe tada nije mogao sakriti svoju sreću te je obećao kako će djetetu osigurati maksimalnu podršku.

- Dobit ću sina i želim se potruditi da budem bolji. Tko god ima djecu razumije što pričam. To potpuno promijeni čovjeka - govorio je tada Defoe.

Mjesec i pol kasnije test očinstva je pokazao da on ipak nije otac, a nakon što je Defoe to saznao odlučio je kako neće davati nikakve komentare na to.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • user_254686 31.03.2013.

    jadni mi muški,što nam aždaje mogu napraviti! i meni je jedna tako htjela smjestiti,a onda sam saznao da je imala više njih! zamislite,više njih u isto vrijeme,a mene učila o moralu, vjeri, svemu. život mi se ovaj gadi više!!

  • WOMANIZER 31.03.2013.

    ja mislio da su uvezi pa ga varala, kad ono avantura za jednu noć! lol

  • Yassa 31.03.2013.

    žene nogometaše su ipak žene sa najstarim zanatom

Komentiraj...
Vidi sve komentare