To je to što me zanima!

J. Mourinho bijesni: Mojim igračima mozak ne radi

Jose Mourinho bio je toliko ljutit nakon poraza od Panathinaikosa da ni pola sata nakon utakmice nije znao da mu je momčad u osmini finala
Vidi originalni članak

Rizik je u ovom trenutku velik, ali mi moramo u Bremen otputovati čiste glave, rekao je Jose Mourinho, ne znajući da rizika u tom trenutku - nema. Nijemci ih ni pobjedom ne mogu prestići, tko pobijedi u suretu Panathinakos - Anorthosis, ide u osminu finala, a njegova momčad ostaje ispred poraženog. U slučaju neriješenog ishoda ne samo da prolaze skupinu nego bi i porazom protiv Werdera ostali na vrhu. Portugalac je bio malo izgubljen, ali nije ni čudo jer ni u najgorim snovima nije mogao predvidjeti da će njegova momčad izgubiti od Grka.
- Ovo je nedopustivo. Mi ne smijemo izgubiti doma od Panathinaikosa iako su oni organizirana i dobra momčad. Ako to ne možemo, onda moramo ispaštati na bilo koji način.
U tom trenutku pod ispaštanjem je mislio drhtanje do zadnjega kola, ali drhtanja ipak neće biti.
Mourinho se potom dotaknuo i nesreće koja ih prati u Ligi prvaka, ali i sreće koja ih drži na vrhu ljestvice Serie A.
- Zanimljiv je nogomet. U domaćem prvenstvu imamo mnogo sreće i, između ostalog, zbog toga smo prvi. U Ligi prvaka imamo mnogo nesreće i zato smo imali velikih problema.
No to je jedina rečenica u kojoj je barem malo opravdao neuspjeh svojih igrača. Nakon toga dobro ih je “oderao”.
- Vidio sam mnogo igrača u svojoj momčadi s teškim nogama i slabim radom mozga. Ispuhali smo se protiv Juventusa, ali to nije opravdanje. Da sam rotirao momčad i izgubio, svi bi rekli da se to dogodilo jer sam rotirao. Vjerovao sam najboljima, vjerujem im i dalje, ali ovakve utakmice više ne smijemo ponoviti.
Ponove li još koju, netko će za to morati odgovarati. Ili on ili igrači.

ZLATAN JOŠ BEZ GOLA
Jedan od najboljih nogometaša svijeta Zlatan Ibrahimović još nije zabio ni jedan gol ove sezone u Ligi prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dakox 27.11.2008.

    A tebi radi hahaha...nekad ti je jezik brzi od mozga...pravi se nasao govorit...hihi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare