To je to što me zanima!

'Ja izbornik Francuske? Ma to je apsolutna glupost'

Trener Bordeauxa Laurent Blanc navodno bi mogao preuzeti francusku reprezentaciju nakon SP-a u lipnju. To je apsolutna glupost, kaže Blanc
Vidi originalni članak

Nakon što na Euru prije dvije godine Francuska nije prošla skupinu, izbornik Raymond Domenech javno je zaprosio svoju djevojku. Na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo Francuska se plasirala nakon dodadatnih kvalifikacija. Izbacila je Irsku kontroverznim golom, nakon Henryjeva dodavanja rukom. Francuski nogometni savez ipak je, uz sve kritike i negodovanje javnosti, Domenechu dao još jednu šansu. No SP mu je zadnje natjecanje. Nakon njega dolazi novi izbornik, a prema pisanju francuskih medija, najviše izgleda ima trener Bordeauxa Laurent Blanc.
- To je apsolutna glupost. Nemam baš ništa reći o tome i ne želim razgovarati. Samo želim završiti sezonu s Bordeauxom - rekao je Blanc, koji je sa Žirondincima prošle sezone osvojio naslov prvaka.

MILAN: LEONARDO ĆE SIGURNO OSTATI NAŠ TRENER I IDUĆE SEZONE
Leonardo, trener Milana, u posljednje se vrijeme našao na udaru kritika javnosti i dijela navijača kluba, te je i njegova budućnost u klubu bila upitna. Međutim, sad ga poduprla klupska uprava, točnije dopredsjednik Galliani.
- Leonardov ugovor vrijedi još godinu dana i to sve govori. Sad se samo želimo koncentrirati na prvenstvo - rekao je Galliani.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare