To je to što me zanima!

'Ja mogu izaći uzdignute glave, za ostale ne znam'

Dejan Lovren je bio očajne volje nakon utakmice, no nije jedini. Milan Badelj i Mario Mandžukić nisu također zadovoljni onime što je Dinamo pokazao
Vidi originalni članak

Dinamo je na kraju - imao sreće. Tako ispada nakon uzvrata u Edinburgu, moglo je doista biti 'škakljivo' na kraju...
- Nemojte sad tako, nije istina da smo imali sreće. Prije bih rekao da su oni imali sreće, pa lopta je kod drugog gola išla 20 na sat - govorio je neraspoloženi Dejan Lovren. Stvarno nije bio dobre volje, ali nije to ni tako neobično nakon onoga u Škotskoj.
- Ovo je stvarno bila blamaža - slaže se Lovren.
- Imali smo loš pristup i zato smo imali toliko problema. Ja sam osobno svoj posao odradio pošteno i mogu izaći uzdignute glave - dodao je mladi Dinamov branič. Znači li to da njegovi suigrači moraju saginjati glavu?
- E, to pitajte njih! Znam samo da sam razočaran, jedino me tješi to što smo prošli dalje - kazao je Lovren. Ništa bolje volje nije bio ni Mario Mandžukić.
- Loše smo igrali, užas. Stvarno nemam pojma što nam se dogodilo - rekao je Mandžo. I on je jasno rekao da je razočaran porazom, nema se tu što kriti.
- Dobro smo počeli, a onda užas. Ne znam, trebali smo biti agresivniji, čvršći... Sami smo si krivi što je ovako ispalo - kaže Mandžukić.
Zadovoljstvo definitivno ne stanuje u modroj svlačionici, Lovren i Mandžukić nisu nikakav izuzetak.
- Nisam zadovoljan, očekivali smo da ćemo na brzinu sve riješiti, ali nije išlo. Šef sada mora analizirati sve što se događalo, moramo izvući pouke - misli Milan Badelj.
- Jesmo mi prošli, ali ostaje gorak okus - dodao je.
Nakon efikasnog uvoda u sezonu, pogotovo u HNL-u, Dinamova ofenziva je malo usporila. U Zadru u nedjelju i u četvrtak u Edinburgu pucali su 'ćorke'.
- Istina je da nismo zabili već dvije utakmice, ali neće nas to posebno uzdrmati - kaže Badelj.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • braco705 28.08.2009.

    oni imali sreću!!!!!! je sreću da vam je Butina na golu. Kake je samo golove protiv red bulla primio a i ove sinoć. Ali uklapa se u ekipu.

  • rogogogo 28.08.2009.

    ne serite! u glavama vam je bilo samo to da ne primite 4 i kraj priče.

  • boys 28.08.2009.

    to je bila velika škola za jurciča i dinamo uspjeh se postiže samo ako ideš 110%..dečki glave gore premda ste mi jucer uzeli 5 god života

Komentiraj...
Vidi sve komentare