To je to što me zanima!

Jadranski derbi - u engleskom stilu! To je bila ljepotica sezone

Guštao sam u napadačkom nogometu, golovima, šansama, neizvjesnosti do posljednje minute. Rijeka i Hajduk odigrali su fantastičnu utakmicu. Jedino mi je bilo žao: stopera na vjetrometini
Vidi originalni članak

Hajdukovac sam od rođenja, u Rijeci sam bio trener, ali mislim da svatko imalo objektivan bez obzira na to za koga mu kucalo navijačko srce mora priznati da smo nakon dugo vremena imali jedan baš fantastičan, strahovito zanimljiv i za sve gledatelje - baš 'lip' derbi!

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 248

  • raus 02.05.2021.

    Vulić je pristran jer navija za Hajduk. O kakvoj ljepotici sezone on priča? Za njega je izgleda svaka utakmica ljepotica kada Hajduk pobjedi.

  • Ne molat! 02.05.2021.

    Hajduk zasluženo pobijedio ove moje riječeke fufice i glumce,a i kako nećeš izgubiti kad imaš igrača kao Štefulj pa i Drmića koji 100% šansu ne iskoristi?!!! Kakav je to igrač da onakvu loptu i to sam ispred gola ne iskoristi,jeli on zaslužio igrati  u najjačoj hrvatskoj ligi?!! U Hajduku su pokazali želju,volju,agresiju.....iako ih ne volim sve čestitke hajduku!!

  • 7vuk777 02.05.2021.

    e kad vulić kaže na engleskom nivou stvarno za povjerovati,koliko se uzdignu nakon jedne pobjede a u idučem kolu opet poraz

Komentiraj...
Vidi sve komentare