To je to što me zanima!

Jaganjac nije ni došao u Kielce, a oni ga već poslali u drugi klub

Halil je jedan od najvećih talenata na svojoj poziciji. On ispunjava naš željeni profil igrača, a može igrati i obranu i napad. Jako smo zadovoljni što smo ga uspjeli dovesti, poručili su iz Rhein-Neckar Lowena
Vidi originalni članak

Službeno je, sljedeće sezone idem u poljski Kielce. Pitanje je vremena kad ću otići tamo kako bismo odradili i predstavljanje. Pretpostavljam da bi se to trebalo dogoditi oko Nove godine, rekao je nedavno za 24sata u velikom intervjuu Halil Jaganjac (23).

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski rukometaši o sebi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, došlo je do manjeg obrata. U Kielcu je Jaganjac trebao igrati s iskusnim igračima kao što su Andreas Wolff i Igor Karačić, ali na to će morati malo pričekati. Karijeru će nastaviti na posudbi u Rhein-Neckar Löwenu, danas tek 11. klubu njemačke Bundeslige.

- Halil je jedan od najvećih talenata na svojoj poziciji. On ispunjava naš željeni profil igrača, a može igrati i obranu i napad. Jako smo zadovoljni što smo ga uspjeli dovesti - poručili su iz kluba.

Svoje viđenje cijele priče za stranice spomenutog njemačkog kluba iznio je i Jaganjac.

- Ovo je novo poglavlje u mom životu. Veliko hvala čelnicima Rhein-Neckar Lowena što su mi dali ovakvu šansu. Također, zahvaljujem se i Kielcu koji su dali zeleno svijetlo da se ostvari ova posudba. Jako sam motiviran da napravim iskorak u svojoj karijeri i to u najboljoj ligi svijeta - kazao je hrvatski šuter koji je s Kielceom potpisao četverogodišnji ugovor.

Jaganjac je ove sezone u dresu Nexea zabio 69 golova u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • grga5 15.12.2021.

    Zeleni samo busi

  • čovik-s-juga 15.12.2021.

    Očekivano

  • Josip Tupek 15.12.2021.

    Halile, ti ga prvi zalilaj! Momče, sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare