To je to što me zanima!

Jaganjac spašava u posljednjim sekundama! Našičani su slomili Španjolce i preuzeli vrh skupine

Jaganjac je protiv francuskog PAUC-a zabio za pobjedu dvije sekunde prije kraja, a Hrvatska ima igrača kojem ne drhti ruka u ključnim trenucima i kojeg nije strah preuzeti odgovornost
Vidi originalni članak

Tvrda utakmica, ni u jednom trenutku momčadi nisu imali više od tri gola prednosti, ali upravo se tri sekunde prije kraja u zrak vinuo Halil Jaganjac i pogodio za veliko slavlje Našićana protiv Španjolaca!

DVIJE UTAKMICE, DVIJE POBJEDE Nexe i Jaganjac blistaju u Europi i ispred su klupskog prvaka svijeta! Stiže i bivši igrač PSG-a

U utakmici 4. kola skupine C EHF Europske lige za rukometaše Nexe je u Našicama slavio protiv španjolske La Rioje s 31-30 (14-15).  Kod Nexea su najviše Halil Jaganjac (9) i Predrag Vejin (8), dok je španjolski sastav predvodio Agustin Casado sa 9 pogodaka. 

Podsjetimo, Jaganjac je i protiv francuskog PAUC-a zabio dvije sekunde prije kraja, a očito je da Hrvatska ima igrača kojem ruka ne drhti u ključnim trenucima utakmice i ne boji se preuzeti odgovornost kad je najpotrebnije. Ovim trijumfom Nexe je privremeno preuzeo vodstvo sa 6 bodova, a La Rioja je peta s tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • rijeka00 24.11.2021.

    svaka čast,bravo ekipica!!!

  • Jura67_1 24.11.2021.

    Pitam se godinama zašto u repki sjedi na klupi ili tribini

  • Nitko127., 23.11.2021.

    Bravo Nexe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare