To je to što me zanima!

Jakićev Eintracht teško stradao, Alonso razbio Schalke u debiju

Deveto kolo Bundeslige nije bilo dobro za Hrvate. Neki se nisu naigrali dok su drugi dobili tek jedno poluvrijeme. Niti Wolfsburg Nike Kovača nije napravio zapažen rezultat, ali zato jest Bayer Xabija Alonsa
Vidi originalni članak

Nogometaši Schalkea i Eintrachta doživjeli su uvjerljive poraze u Leverkusenu i Bochumu u utakmicama devetog kola njemačke Bundeslige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bayer je kod kuće s novim trenerom Xabijem Alonsom deklasirao Schalke s 4-0. "Apotekari" su poveli u 38. minuti golom Moussa Diabyja, a tri minute kasnije on je asistirao za  pogodak Jeremyja Frimponga. Isti dvojac sudjelovao je i kod trećeg pogotka, strijelac je opet bio Frimpong na asistenciju Diabija, a konačan rezultat postavio je Paulinho golom u 90. minuti.

Momčad iz Leverkusena ostvarila je drugu pobjedu u prvenstvu i pobjegla je s začelja, dok je  Schalke doživio treći uzastopni poraz.

Nogometaši Bochuma pobijedili su na svom terenu Eintracht s 3-0 i ostvarili prvu ligašku pobjedu ove sezone. Domaći su poveli golom Filipa Hoffmanna u 71. minuti, a prednost je udvostručio Evan Ndika autogolom u 88. minuti. Konačan rezultat postavio je Philip Foerster u trećoj minuti sudačke nadoknade. Prva je to prvenstvena pobjeda Bochuma koji je i dalje posljednji na ljestvici s četiri boda.

Za klub iz Frankfurta Kristijan Jakić je igrao prvo poluvrijeme na poziciji desnog beka.

Augsburg i Wolfsburg odigrali su neriješeno 1-1, a Josip Brekalo je ostao na klupi Wolfsburga. Na klupi je ostao i Joško Gvardiol u remiju Mainza i Leipziga (1-1).

RED BULL STREET STYLE FINALS ARENA PULA:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare