To je to što me zanima!

Jakolišu dvije utakmice kazne, Hajduk će platiti 23.000 kuna

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer kaznio je Marina Jakoliša s 5000 kuna i dvije utakmice suspenzije zbog udaranja Vinka Međimoreca, a Osijek će platiti 10.000 kuna zbog Meštrovićeva spuštanja na teren
Vidi originalni članak

Marin Jakoliš dobro je prošao. Novi napadač Hajduka, koji je u debiju protiv Slaven Belupa prošlu nedjelju (poraz 2-1) nakon samo dvije minute u igri dobio izravan crveni karton, dobio je dvije utakmice suspenzije.

Jakoliš je u 56. minuti utakmice laktom u glavu udario Vinka Međimoreca, što sucu Marku Matocu iz Zaprešića nije promaklo te je mladoga hrvatskog reprezentativca poslao u svlačionicu prije nego što se i oznojio.

Osim suspenzije, Jakoliša je disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer kaznio i s 5000 kuna.

Jednu utakmicu zabrane igranja dobili su Bruno Bogojević iz Slaven Belupa i Karlo Sambolec iz Varaždina koji su isključeni nakon dva žuta kartona, a morat će platiti i po 3000 kuna.

Nije tu kraj kaznama za utakmicu u Koprivnici. Slavenov trener golmana Mario Hontić, koji je isključen zbog psovanja sudaca, kažnjen je s dvije utakmice zabrane obavljanja funkcije i s 1000 kuna.

Hajduk će zbog navijačke pirotehnike i neprimjerenog skandiranja HNS-u platiti 18.000 kuna, a kažnjen je i Slaven kao domaćin utakmice sa 6000 kuna.

Osijek će zbog navijačke pirotenhike i ulaska predsjednika Ivana Meštrovića u tehnički prostor tijekom utakmice protiv Dinama (0-0) platiti 10.000 kuna, koliko je dobio i Dinamo zbog neprimjerenog skandiranja BBB-a.

Još 5000 kuna zbog momčadskog prekršaja u HNS-ovu će blagajnu dati Hajduk, Osijek, Slaven Belupo i Varaždin. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • POTPEC 14.08.2019.

    Nisam da se ne kažnjavaju ni igrači ni klubovi. Al mi objasnite kako navijači bilo kojeg kluba na gostovanju unose pirotehnička sredstva bez dozvole domaćina. I onda kazna zbog pirotehnike jedna, a domačinu puno manja , a veću krivicu snosi.

  • PLAVA_LJUBLJANA 14.08.2019.

    Zašto ne napišete istinu. Hajduk mora plačat kaznu zbog Torcidinog transparentna DOGODINE BEZ VOJVODINE. Kumanjare dale kaznu zbog obicnog transparenta. Puj Fare

  • trpaj_sirotinju 14.08.2019.

    šta je meštar radio dolje,to nisam primjetio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare