To je to što me zanima!

James: Falcao je pobjednik, nadam se da će doći u Real

Falcao ima kvalitetu i rođeni je pobjednik. Igrao sam s njim i poznam ga jako dobro. Ima pobjednički mentalitet, a to je ono što želite u Realu. Nadam se da će doći...
Vidi originalni članak

James Rodriguez na velika je vrata stigao u Real Madrid, a nada se kako bi za njim mogao njegov sunarodnjak i dojučerašnji klupski suigrač Radamel Falcao

- Falcao sigurno može igrati u Real Madridu, ali nisam ja taj koji odlučuje hoće li doći ili ne. Predsjednik kluba je taj koji odlučuje. Falcao ima kvalitetu i rođeni je pobjednik. Igrao sam s njim i poznam ga jako dobro. Ima pobjednički mentalitet, a to je ono što želite u Real Madridu. Nadam se da će doći - rekao je Rodriguez u razgovoru za As te nastavio:

- Došao sam ovdje osvajati trofeje. Uskoro se priključujem momčadi i jedva čekam da zaigram. Na meni je da se izborim za početnu postavu. Mogu igrati sve pozicije u vezi, a igrat ću ono što će trener tražiti od mene - poručio je Kolumbijac, zvijezda Svjetskog prvenstva u Brazilu. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • strmi007 01.08.2014.

    Bilo bi to odlično

  • Messifan 31.07.2014.

    Mogu oni dovest koga hoće, ali ove godine Messi i društvo osvajaju.

  • kikimanitu 31.07.2014.

    Mislim da je ovo najprecjenjeniji igrač u zadnjih 10 god.Pa Ronaldo je već 5-6 god na top nivou i vrijedi 100 mil a ovaj dječak je odigrao 3-4 tekme super i vrijedi kao Ronaldo a nije ništa u životu osvojio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare