To je to što me zanima!

James Florence (26) napustio Zadar: Nisam želio ovako otići

Florenceu je prekipjelo stalno slušati obećanja kako će plaća doći sutradan, a to sutra nikad nije došlo. Amerikanac će karijeru vjerojatno nastaviti u Turskoj
Vidi originalni članak

Nisam htio otići na ovaj način, oprostio se putem društvenih mreža James Florence (26) od Zadra. 

Američki razigravač plaću nije dobio nekoliko mjeseci, te je spakirao stvari i napustio klub. Florencu je prekipjelo stalno slušati obećanja kako će plaća doći sutradan, a to sutra nikad nije došlo. Amerikanac će karijeru vjerojatno nastaviti u Turskoj iz koje je dobio konkretnu ponudu.

Velik je to udarac za Zadar budući da je Florence u regionalnoj ligi u prosjeku po utakmici zabijao 15,3 koša uz 3,9 asistencija i dva skoka. Za hrvatsko prvenstvo Zadrani će morati potražiti drugo rješenje. Trener Ante Nazor tako uoči sutrašnje utakmice u Beogradu protiv Partizana (17 sati) ne može računati na najboljeg igrača. Nije samo Florence problem. I drugi košarkaši ne dobivaju plaću. Ovaj tjedan Zadrani su kompletni trenirali samo dvaput. Sedmorica igrača štrajkala su od utorka, a na trening su se vratili u četvrtak nakon dogovora s upravom. Svlačionica se zbog štrajka podijelila.

- Takva situacije nije zdrava. Osim ovog štrajka bilo je i ‘bijelih štrajkova’, ono kad su igrači na treningu, ali kao da nisu. Predložit ću upravi da svakako angažiramo sportskog psihologa idući tjedan jer imamo puno problema - rekao je trener Nazor.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • More22 14.03.2015.

    Igraci imaju pravo! Ko ce um kruh kupiti... tek suplemente? Uprava hoce rezultate,a ne daje nista.Pa ko je tu lud!Ovi su ostali glupi sta viruju.Tribaju se svi pokupiti i ici di je tržiste!Nece stalno imato 25 godina.Dolaze mlađi koje ce Uprava moci "farbati."

  • Sparus Aurata 14.03.2015.

    nema srice dok nas turci (dogus group) ne kupe. a kupiti nas nece jer korov (hdz) neda. odnija vrag sricu odavna.. ali sime ceka da iznikne! zadar zauvik!!

  • injaki 14.03.2015.

    uništit će hram košarke stoka pohlepna

Komentiraj...
Vidi sve komentare