To je to što me zanima!

James pohvalio Jokića, a 'Joker' rekao: Želio sam biti kao Novak

Što je Jokić dokazao u seriji? Baš ništa. Znam koliko je dobar. Znam kako je Jokić dobar, objasnio je jedan od najboljih košarkaša u povijesti NBA lige LeBron James (38) nakon što je ispao od Nuggetsa i Nikole Jokića
Vidi originalni članak

Odveo je Denver Nuggetse u finale NBA lige, a Nikola Jokić (28) je odlično raspoložen stigao i na konferenciju za novinare nakon što je dobio nagradu na MVP-a finala Zapadne konferencije. A uskoro je na rasporedu i Roland Garros gdje će nastupati najbolji tenisač svijeta i njegov sunarodnjak Novak Đoković (36).

- Jesmo li se čuli? Da budem iskren, nemam njegov broj. On Srbiju predstavlja na znatno većoj sceni, ambasador je Srbije i idol djece kod nas. Ne samo na terenu već i izvan njega, zbog svega što radi.

Nikola Jokić na NBA parketima dominira kao što je to Đoković radio na teniskim u najboljim danima, ali i dalje ostaje onaj skroman dečko iz Sombora.

IZBACIO 'KRALJA' Metla! Jokićev triple double za prvo finale Denvera u povijesti

- On je čovjek na kojeg se možete ugledati, želio sam biti poput njega. Radi sjajan posao za djecu i Srbiju, s njim se ne mogu uspoređivati - zaključio je.

A jedan od najboljih košarkaša u povijesti NBA lige LeBron James (38) odao je priznanje Jokiću na svojstven način.

- Što je Jokić dokazao u seriji? Baš ništa. Znam koliko je dobar. Znam kako je Jokić dobar - zaključio je 'kralj'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sljedeca tri dana su kljucna 23.05.2023.

    Moram napisati da je ova kosarka opcenito pala kao i box..a nba pogotove..dovodi se sve i svasta..svee sami trutovi...na Evropskom prvenstvu su nekad NBA igraci pravili ogromnu razliku a sada ih vecina izgleda smjesna te ne moze zabit 15 koseva!! Igraci nba igraju svi sa viskom kila i malo truda...ali sta ih briga place sve vece😂

  • 23.05.2023.

    Bravo Joka, najjači si 👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare