To je to što me zanima!

James Rodriguez: Bayern ove sezone mora težiti Ligi prvaka

James Rodriguez, koji je još godinu dana na posudbi iz Real Madrida u minhenskom Bayernu, najavio je novu sezonu i ciljeve - nastavak dominacije u Bundesligi i pohod na Ligu prvaka
Vidi originalni članak

James Rodriguez (27) će još jednu sezonu provesti na posudbi u Bayernu, u koji je došao u srpnju 2017. godine iz madridskog Reala. U bavarskom se klubu dobro snašao te je postao standardni prvotimac, a sada je za novu sezonu najavio visoke ciljeve.

- Liga prvaka je veoma teško natjecanje, ali klub kao Bayern mora ići k tome da osvoji trofej. Nebitno tko je protivnik, uvijek moramo igrati na pobjedu. Uvijek moramo biti uspješni - rekao je James, čiji će Bayern ove sezone u skupini Lige prvaka snage odmjeriti s Benficom, Ajaxom i AEK-om.

Posljednji uspjeh Bayerna u Europi bio je 2013. kada su Bavarci podigli 'uhati' trofej. Prošle sezone ispali su u polufinalu od osvajača naslova Real Madrida, a sada, pod vodstvom novog trenera Nike Kovača imaju velike planove.

Na domaćem planu su dobru krenuli. U Kupu su lako svladali Kovačev bivši klub Eintracht Frankfurt, a u prvom kolu domaćeg prvenstva su također pobijedili Hoffenheim rezultatom 3-1.

- Mislim da će Borussija biti najozbiljniji protivnik u Bundesligi, ali Bayern je bio veoma uspješan posljednjih godina. Cilj nam je da budemo najbolji i ove godine. Ako budemo igrali dobro, možemo ponovno biti prvaci - zaključio je Kolumbijac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bianconeri_zgb 31.08.2018.

    Skupina kao da igraju europsku ligu

  • svratia_nije_vratia 31.08.2018.

    Zao mi je momka sta nije igra u reala jer je igracina, bar nek u bayernu onda dirigira veznim redom

Komentiraj...
Vidi sve komentare