To je to što me zanima!

James voli džem: Okupao se džemom jer je Bendtner zabio

Bendtner tehnički nije zabio za pobjedu, ali obećanje je obećanje, rekao je navijač Arsenala James Stokes, koji okupao u džemu jer je Danac zabio Cardiff Cityju
Vidi originalni članak

Zabije li Nicklas Bendtner gol za pobjedu, okupat ću se u džemu, obećao je navijač Arsenala James Stokes uoči ogleda s Cadriff Cityjem. Uzdao se u podatak da je u zadnjih 20 mjeseci Danac dao jedan gol, da igra u očajnoj formi... I, naravno, Bendtner je zabio Cardiffu.

Arsene Wenger u igru ga je poslao kod 0-0 u 80. minuti, a navijači “topnika” počeli su slaviti osam minuta poslije. Svi osim jednoga.

“K vragu. Izgleda da ću morati do trgovine po džem”, javio se Steve nekoliko trenutaka nakon što je obrana Cardiffa konačno posustala.

Za konačnih 2-0 u sučevoj nadoknadi pogodio je Theo Walcott, ali čak ni to nije utješilo navijača Stevea.

“Bendtner tehnički nije zabio za pobjedu, ali obećanje je obećanje. Iako, čini mi se da je sve to s džemom bilo jako loša ideja”, napisao je na Twitteru, a nepuna dva sata poslije već je objavio fotografiju sebe prekrivenog džemom od jagoda.

“Imam savjet za sve vas: Nemojte se nikad prekriti džemom. Nakon pet minuta postane jako ljepljivo”, riječi su kojima je zaključio priču.

Nesretni Nicklas Bendtner s travnjaka je izašao šepajući, ozlijedio je gležanj dok je zabijao gol i neće ga biti nekoliko tjedana. Kad se vrati, Arsenal će vjerojatno već imati novog napadača...

- Nicklas je igrač koji je proživio neka teška razdoblja i zato sam mu spreman dati više prilika. Sve je bliže razini na kojoj želim da bude - rekao je Arsene Wenger.

Lani je Danac bio na posudbi u Juventusu, ondje nije zabio niti jedan gol, a navijači Arsenala odavno ga imaju “na piku”. A on ipak zabije gol koji ostavlja Arsenal na vrhu tablice. Bod ispred Cityja, dva ispred Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Majstorsmora_2 03.01.2014.

    Jedan je Bendtner, zaslužio je zlatnu loptu :)

  • strmi007 03.01.2014.

    Ubojiti napadač,opasno po sve obrane

  • Pa šalim se, bokte! 03.01.2014.

    Lord Bendtner je zaslužio zlatnu loptu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare