To je to što me zanima!

Jamstvo Lige prvaka! Olmo će ostati 'modri' i za Rosenborg...

DRAMA OKO DANIJA Španjolac bi u Dinamu, ako potpiše ugovor, zarađivao kao Samir Handanović u Interu, dva milijuna eura na godinu. No pričekat će da prođe Rosenborg
Vidi originalni članak

Ugovor od dva milijuna eura na godinu, najveći u povijesti Dinama, još je na stolu, ali Dani Olmo (21) još ga nije potpisao. Prijelazni rok završava 1. rujna i Olmo je odlučio uzeti mali predah.

Koliko Olmo znači Dinamu najbolje je pokazala utakmica u Budimpešti, gdje je Španjolac bio jedan od najboljih. Stoga je itekako važno pitanje hoće li ostati i za dvije utakmice protiv Rosenborga, koje, u slučaju prolaska, Dinamu nose 15,2 milijuna eura.

Kako smo uspjeli saznati, Olmo će ostati i u Dinamovu dresu odigrati obje utakmice protiv Rosenborga te pomoći “modrima” da izbore Ligu prvaka. A onda? E, to se ne zna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema jednim informacijama, ostao bi i odigrao Ligu prvaka jer mu je to dječački san, dok su sve glasnije priče da bi otišao u Valenciju ili Ajax, momčadi koje bi također trebale igrati u ovosezonskoj Ligi prvaka.

- Liga prvaka mi je san, to mi je velika želja - rekao je Dani Olmo za španjolske medije.

Dinamov veznjak našao se i na popisu za španjolsku reprezentaciju, pa bi prodaja mogla Dinamu donijeti 30 milijuna eura

Za sada je jedina konkretna ponuda ona Ajaxova. Nizozemski div ponudio je Dinamu 22 milijuna eura i 40 posto iznosa od buduće prodaje, piše Mundo Deportivo.

No Dinamo želi više, a da bi dobio željenu vrijednost, Olmo mora potpisati novi, petogodišnji ugovor. U tom slučaju ugovor bi mu vrijedio do 2024. i “modri” bi bili u odličnoj pregovaračkoj poziciji.

U pregovorima s Olmom Dinamo je ispao izuzetno korektan i svom najboljem igraču ponudio godišnju plaću od dva milijuna eura, kakvu nikad u povijesti kluba nije imao niti jedan igrač. To znači da bi, u slučaju da odradi ugovor do kraja, Olmo bio bogatiji za deset milijuna eura.

To je ugovor kakav bi vjerojatno imao imao i u nekom većem klubu. Primjerice, Milan Badelj (30) u Laziju je imao 1,5 milijuna eura na godinu, a sad će u Fiorentini imati milijun. Olmo bi imao iste uvjete kakve u Interu ima jedan od najboljih - Samir Handanović (35).

Idi na 24sata

Komentari 96

  • ninorasic 17.08.2019.

    Realno je traziti 30mil i 50% puno bolje od 50mil i nista vise, jer ide mali za 100mil idući transfer

  • _Bono_ 16.08.2019.

    Nadam se da ce Olmo ostat jos u Dinamu ako prodjemo Rosenborg. Bilo bi za Dinamu, njega i hrvatski nogomet prava stvar....

  • 16.08.2019.

    Dinamo bi trebao razmišljat da ide u smjeru da napusti hnl i priključi se nekoj jačoj a opet ligi koja je za par rangova jača a to su švicarska, austrijska ili nešto slično jer tako bi se jedna od tih liga još ojačala i digla u viši rang, oni bi imali respektabilne protivnike i teže utakmice a i sama privlačnost te jače lige dovela bi do tog da bi dolazili jači i bolji igrači kao olmo,zarade od sponzora i saveza te lige bi se udvostručile šta bi omogućilo lakše zadržavanje igrača i još veća konkurentnost europskim klubovima a samim time bi došli još veći i bolji rezultati u Europi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare