To je to što me zanima!

Janica iščekuje sina, a Ivica reda pobjede i u novom sportu

Ivica Kostelić je poznat kao svestrani sportaš kojeg nije strah proći kroz sve izazove. Tako je Ivica planinario, obišao Island, a ovaj put se odlučio okušati u jedrenju, a i tamo mu jako dobro ide...
Vidi originalni članak

Vijest o trudnoći legendarne hrvatske skijašice Janice Kostelić nije jedina dobra vijest u obitelji Kostelić ovih dana. Naime, njezin brat Ivica prebacio se u jedrenje te je i tamo počeo redati pobjede kao i u skijanju.

Ivica Kostelić je poznat kao svestrani sportaš kojeg nije strah proći kroz sve izazove. Tako je Ivica planinario, obišao Island, a ovaj put se odlučio okušati u jedrenju, a i tamo mu jako dobro ide.

Na regati "The Race: 1000 miles" Kostelić je došao do svoje prve pobjede u jedrenju, a sve je zabilježio s kamerom i objavio šaljivi video s vodenih izazova na društvenim mrežama.

"Profesor" se od skijanja oprostio prije godinu dana, a tamo je ostavio veliko nasljeđe. Osvojio je četiri Olimpijska srebra, zlatno, srebrno i brončano odličje na Svjetskim prvenstvima, a posebno je slatka ona 2011. godina. Tad je Ivica došao do toliko iščekivanog velikog kristalnog globusa.

Legendarnog Antu Kostelića Gipsa obradovala je vijest o trudnoći njegove kćeri Janice, a sad će sigurno bit ponosan i na Ivicu i njegovu prvu pobjedu u novom izazovu.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • depeche_mode 24.10.2018.

    Nekako imam osjecaj da Ivica se kvalitetnije bavi sa svojom obitelji nego vi svi ovdje pametnjakovici zajedno.

  • alija98 24.10.2018.

    A o tati ni a. Mozda zanjela po duhu svetom?

  • DubravkaSencic 24.10.2018.

    Ovisnik o adrenalinu.Ocito se nikako smiriti ne može.To isto zahtjeva lijecenje.No samo da ga vise nemoramo slusati kak' svira na trgu.Ufuf

Komentiraj...
Vidi sve komentare