To je to što me zanima!

Janica Kostelić dobila Fair Play Mecenate nagradu

Iako je već duže u sportskoj mirovini, Janica Kostelić i dalje skuplja nagrade za nevjerojatna postignuća u bogatoj skijaškoj karijeri...
Vidi originalni članak

Hrvatska osvajačica šest olimpijskih medalja, Janica Kostelić dobitnica je međunarodne nagrade za fair play „Fair Play Mecenate“ koju dodjeljuje Talijanski fair play odbor te je proglašena Ambasadoricom Fair Playa za 2009. godinu. Nagrada „Fair Play Mecenate“ ustanovljena je 1997. godine od strane Talijanskog fair play odbora, a dodjeljuje se osobama i udrugama za njihov doprinos razvoju sporta i njihova djelovanja u sportu i civilnom društvu. Na čelu ocjenjivačkog suda za dodjelu ovogodišnjih nagrada je Gianni Gola, a članovi su redom svjetski priznati sportaši kao što su Sergej Bubka, Sebastian Coe, Marc Girardelli, Stefka Kostadinova, Rosa Mota, Frankie Fredericks, Richard Fosbury, Edwin Moses i brojni drugi. Uručenje nagrade je 1. srpnja 2009. u gradu Cortoni u Italiji, no Janica nažalost neće biti u mogućnosti osobno preuzeti nagradu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • chesnjofka 18.03.2009.

    A i povodom čega je dobila nagradu?

  • mirni1 18.03.2009.

    ...Uručenje nagrade je 1. srpnja 2009. u gradu Cortoni u Italiji, no Janica nažalost neće biti u mogućnosti osobno preuzeti nagradu. ....... epa novinari vrli , potrudite se napisati ZAŠTO neće! To bi bila vijest! Ak shvaćate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare