To je to što me zanima!

Janica Kostelić je bolja i od legendarnih skijaša...

U nedjelju u 17 sati niz sljemensku stazu spustit će se Janica Kostelić, Ingemar Stenmark, Alberto Tomba i ostale skijaške legende
Vidi originalni članak

S obzirom na to da i inače trčim te odlazim na fitness i aerobik, sva je posebnost prije utrke iskazana u tome da već dva dana treniram na sljemenskoj stazi. Svaki profesionalni sportaš ne bi se smio zapustiti i u potpunosti prestati skijati, rekla je Janica Kostelić. Protiv sebe u nedjelju će imati najbolje svjetske skijaše. Na njenoj strani je publika. I skijašice.
- Janica je bila predobra za skijašice pa će sutra protiv skijaša - rekla je aktualna osvajačica Velikoga kristalnoga globusa Austrijanka Nicole Hosp.
- Stenmark je neponovljiv, no Janica će pobijediti. Vidjet ćete - mišljenje je nekad najveće Janičine supranice Anje Paerson. Nositelji ždrijeba bit će Janica, Tomba, Stenmark i Girardelli te se oni neće moći sastati prije polufinala. Vozit će se paralelni veleslalom.

STENMARK: NE SJEĆAM SE ZAGREBA
Za mene će biti uspjeh stignem li u cilju u jednom komadu, rekao je Bojan Križaj. Najbolji skijaš u povijesti Ingemar Stenmark u Zagrebu je bio 1986.
- Ne sjećam se jesam li bio predvozač ili natjecatelj - kaže Stenmark. Inače, Stenmark i Križaj sudionici su utrke 1979. u Slovačkoj. Tada je prvoplasirani Stenmark drugoplasiranoga Križaja ostavio za 4,06 sekundi, što je najveća prednost ikad.
- Sutra ima priliku za revanš - kaže Stenmark.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 16.02.2008.

    janica je carica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare