To je to što me zanima!

Janica odlučna: Ne vraćam se, želim normalan život

Ljubav je lijepa stvar, ali nisam se zbog dečka ostavila skijanja. Ispunila sam ciljeve i otišla na vrhuncu slave, izjavila je Janica Kostelić
Vidi originalni članak

Na samo nekoliko sekundi Janica Kostelić probudila je nadu u svih ljubitelja zimskih sportova...
- U nedjelju se vraćam skijanju, ali samo na humanitarnoj utrci na Sljemenu - izjavila je Janica u razgovoru za HRT i potom se osvrnula na skijaški spektakl na Sljemenu.
- Ana pod pritiskom uvijek dobro skija i vjerujem da će biti dobra na Sljemenu. Za Ivicu se nadam da neće podleći pritisku jer ipak prvi put skija pred domaćom publikom. Natko bi bio bolji da ima niži startni broj - prokomentirala je bivša olimpijska i svjetska prvakinja šanse Ane Jelušić, Ivice Kostelića i Natka Zrnčića Dima na Snježnoj kraljici.
Na upit novinarke postoji li ikakva mogućnost povratka profesionalnom skijanju, Janica Kostelić odgovorila je vrlo jasno i odlučno:
- Ne vraćam se više, nema šanse. To je bilo to. Dečko nema nikakve veze s mojom odlukom. Ljubav je lijepa stvar, ali nisam se zbog njega ostavila skijanja. Ispunila sam sve ciljeve i otišla na vrhuncu slave. Sad želim živjeti normalnim životom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cipi_Ri 11.02.2008.

    Cemu se ljutite ... Sto vi imate normalan zivot ... A ona ga nebi trbala imati zbog vas (nas)... Bas ste sebicni i jadni . Jer svako ima pravo odlucivat sto ce radit sa svojim zivotom. Tko da vama netko brani da se i vi bavite nekim spotom... LUZERI hehe

  • manitou 10.02.2008.

    svaka čast, janice. vjerujem da ti je dosta očeve tiranije više. ali, opet...da nije bilo tiranije, ne bi dogurala do svih svojih uspjeha...i tako u krug, round and round around the world...a sad, što nije prijavila stanove; možda i nije, i ja osobno nisam za to da se nekima dozvoli određeno društveno neprihvatljivo ponašanje, a nekima ne...ali, za razliku od gospodina šeksa (koji je kupio stan od 120 m2 na jelačićevom placu za 22500 njemačkih maraka), ili gospođe kosor (koja je stan od 80 m2 u petrinjskoj kupila za 20000 eura) ipak štovatelj ideje da je janica sve svoje stanove zaradila u krvavom znoju i odricanju, što je koštalo nepovratno izgubljenog normalnog djetinjstva a za krajnji rezultat imalo njeno iznenadno povlačenje (tj. bijeg) iz sporta...

  • Hacker-ri 10.02.2008.

    zeli kupit jos 10 stanova a ne prijavit ni jedan ! Jos ti nismo zaboravili. Svaka tebi cast kao sportasici, ali kao osoba si pokazala kakva si.

Komentiraj...
Vidi sve komentare