To je to što me zanima!

Jao, Igore: Štimčevi Indijci vodili do 82. minute pa izgubili

U 24. minuti pogodio je Chhetri za njihovo vodstvo, a vjerojatno bi ostali zadovoljni i da je sve ostalo na izjednačujućem golu Al Mandhara iz 82. minute
Vidi originalni članak

Vjerovali ili ne, u Aziji su već krenule kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje će se 2022. godine igrati u Kataru. Zapravo, krenule su još u lipnju s prvom rundom, a na samom početku druge Indiju koju vodi Igor Štimac malo je dijelilo do iznenađenja protiv favoriziranog Omana.

Gostovanje u Kataru

Indijci su vodili sve do same završnice utakmice u Guwahati i na kraju ostali bez ičega. U 24. minuti pogodio je Chhetri za njihovo vodstvo, a vjerojatno bi ostali zadovoljni i da je sve ostalo na izjednačujućem golu Al Mandhara iz 82. minute. Međutim, isti je igrač u 90. zabio za potpuni preokret.

Za pet dana Štimac i društvo gostovat će u Kataru, a u toj su skupini još Bangladeš i Afganistan koji će u prvom kolu testirati Katarane, dok je Bangladeš slobodan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dolder 06.09.2019.

    Za najvece nogometne sile poput Indije,i najbolji treneri svjeta!

  • NIKE 05.09.2019.

    Čovjek koji je bio odličan sukomentator, ali drago mi je da se okušao na terenu i još jednom pokazao kako je kritika daleko od stvarnih događaja.

  • Joe_Frazier 05.09.2019.

    Znalac

Komentiraj...
Vidi sve komentare