To je to što me zanima!

Jarni: Bolje je ne trenirati, da se netko ne ozlijedi

Nakon što je propustio Kup-utakmicu u srijedu u Varaždinu, u utakmici protiv Zadra u Stanovima u momčad Hajduka trebao bi se vratiti Florin Cernat
Vidi originalni članak

Uobičajenom pitanju, kojim započne gotovo svaka konferencija za novinare Hajduka - “Tko može, tko ne može” - Robert Jarni je u petak dao novu dimenziju. 
 - Kalinić vjerojatno može, a za sada ne mogu Tudor, Vrerpakovskis, Bušić i Pelaić. Sačekajmo popodnevni trening, da vidimo tko će se još ozlijediti - dobacio je ironično trener Hajduka i dodao
 - Ponekad mi se čini da bi bilo bolje ne trenirati, kako se nitko ne bi ozlijedio.
Hajduka u Zadru očekuje težak posao jer je to Zadranima prvi službeni nastup nakon tragične pogibije Hrvoja Ćustića.
 - Sigurno je kako će oni biti posebno motivirani zbog te tragedije koja nas je sve potresla, no Zadar je i bez toga dodatnog motiva sjajna momčad. Pogotovo na domaćem terenu.
U Zadru bi se, u odnosu na momčad koja je igrala u Varaždinu, na gol trebao vratiti Varvodić, a u igru Cernat, koji nije bio prezadovoljan što je Kup ogled odgledao sa klupe.
 - Treba nam pobjeda u Zadru, jer nam nakon toga slijede dvije utakmice na Poljudu protiv Slavena i Cibalije, u kojima želimo nastaviti pozitivan niz i uoči derbija u Rijeci osigurati bodovnu prednost.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare