To je to što me zanima!

Jarni će dobiti novog gazdu: Vincent Tan kupuje Sarajevo

Malezijski milijarder vlasnik je premierligaša Cardiffa, a sada je navodno jako blizu da preuzme i BiH premijerligaša Sarajevo. Pregovori su navodno već završeni
Vidi originalni članak

Malezijski milijarder Vincent Tan preuzima BiH prvoligaša Sarajevo. Kako pišu tamošnji mediji, pregovori između kluba s Koševa i milijardera koji je vlasnik i velškog premierligaša Cardiffa su uspješno završeni i Tan će dobiti kontrolu nad klubom.

Tanovim ulaskom u Sarajevo situacija će se drastično promijeniti. Vratit će se dugovi, odblokirati računi, a klub će se dugoročno financijski stabilizirati što je rijetkost među momčadima s područja bivše Jugoslavije. Uskoro će se formirati i novi nadzorni odbor u koji će ući ljudi iz Sarajeva, Engleske i Malezije.

Stabilna financijska situacija u klubu dat će vjetar u leđa treneru Robertu Jarniju i momčadi od koje se očekuje osvajanje naslova prvaka Bosne i Hercegovine, a onda i iskorak na europskoj sceni.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • hercegovac 25.12.2013.

    Sarajevo jedini pametan potez, čemu glumiti da je sve u redu i da ne treba privatizirati klub. Mnogi klubovi će se spasiti kada se privatiziraju.

  • jakopovi 24.12.2013.

    Daj nek preuzme i osijek jer aoo ispadnu iz lige nikad vise im nema nazad

  • Sicma 24.12.2013.

    Postao pitar! Fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare