To je to što me zanima!

Jarni dolazi na Juventus: I ove godine će biti prvaci, sjajni su

Juventus je veliki klub, sjajno posložen, vjerujem da će i ove godine biti prvaci. Bez obzira što su ostali bez Pogbe, Allegri je to sjajno posložio i uklopio, rekao je bivši igrač Juventusa Robert Jarni
Vidi originalni članak

Robert Jarni jedan je od desetak Hrvata koji su igrali za najveći talijanski klub Juventus, s kojim je osvojio prvenstvo i kup, te za koje ga vežu jako lijepe uspomene. Juventus prati i danas pa će i u Maksimiru uživo pogledati ogled svog bivšeg kluba s Dinamom, kome ne daje baš previše izgleda.

- Dinamo nije u dobroj situaciji, svašta im se izdogađalo u zadnjih desetak dana, no po meni je njihov najveći problem odlazak Pjace i Roga. Ostali su bez dva vrlo kvalitetna igrača, prekinut je protok lopte prema Soudaniju i Fernandezu i to im stvara jako velike probleme - kaže Jarni, koji je gledao i Dinamovo stradanje na Rujevici. 

- Nisu bili ni homogeni, ni kompaktni, previše je bilo soliranja i sebičnosti, i zato su tako teško stradali. Ako su od Rijeke pretrpjeli onako težak poraz, mogu misliti što ih tek čeka protiv Juventusa, naravno, ako se nešto ne promijeni u pristupu, ako ne vrate zajedništvo.

Prošlo je već dvadesetak godina od Jarnijevog odlaska iz Torina, a u tom se razdoblju promijenila i kompletna garnitura Juventusa, tako da danas nema praktično nikoga koga poznaje, ili kome bi se javio.

- Poznajem samo sina vlasnika kluba, koji je u moje vrijeme tek ulazio u posao. Tako da na utakmicu ne idem službeno, nego privatno. Bez obzira na to, pratim što se događa u i oko kluba. Juventus je veliki klub, sjajno posložen, vjerujem da će i ove godine biti prvaci. Bez obzira što su ostali bez Pogbe, Allegri je to sjajno posložio i uklopio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • frenky___ 27.09.2016.

    Nema veze. Kaj nemreju imati intervju sa Jarnijem?

  • frenky___ 27.09.2016.

    Nema veze. Kaj nemreju imati intervju sa Jarnijem

  • MateCro 27.09.2016.

    I sta sad ? Kao da je ljude briga tko dolazi a i ovo nema nikakve veze sa tekmom...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare