To je to što me zanima!

J.C. Navarro: Krenuli smo sporo, ali idemo do finala

Nama je prvenstvo počelo u subotu. Tražili smo se kroz utakmice u skupini, izgubili neke od njih koje objektivno nismo trebali, rekao je 'furijin' bek
Vidi originalni članak

Sa 80-72 su košarkaši Španjolske pobijedili Grčku u najkvalitetnijem meču osmine finala na Svjetskom prvenstvu kojem je Turska domaćin. Veći dio utakmice su Španjolci proveli u vodstvu i na kraju nisu dozvolili Grcima preokret. U četvrtfinalu će im suparnik biti srpska reprezentacija. Najbolji igrač utakmice protiv Grka je bio bek-šuter Barcelone Juan Carlos Navarro sa 22 poena. Pogodio je Navarro svih pet šuteva za dva poena, te svih šest s linije slobodnih bacanja, i to na samom kraju kada je najpotrebnija bila mirna ruka. Za tri poena je od pet šuteva pogodio dva.
- Nama je prvenstvo počelo u subotu. Tražili smo se kroz utakmice u skupini, izgubili neke od njih koje objektivno nismo trebali. No, i na ranijim prvenstvima smo znali sporo krenuti, a kasnije bi se se dizali. Znamo da će ovdje primjer biti isti - rekao je Navarro i dodao:
- Naučili smo mi igrati glavom utakmice, ne samo srcem. Protiv Grčke smo to pokazali. Moramo ići dalje, vidim nas u finalu i to je naša realnost.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tornado_ 05.09.2010.

    ajmo španjolci razvalite srbe

  • skeletor83 05.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • dusansk 05.09.2010.

    Nadajte se, imate pravo, al\' Srbija ima nešto neprocjenjivo, Dudu Ivkovića !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare