To je to što me zanima!

Je l' ovo moguće? Strmoglavio se iz ringa prije meča za titulu

Scena iz rubrike vjerovali ili ne stiže iz Južnoafričke republike. Tamošnji teškaški prvak Ruann Visser (29) ozlijedio se bez da je primio udarac. Pao je iz ringa nakon što je prije meča puklo uže
Vidi originalni članak

Neke rituale prije meča će južnoafrički prvak Ruann Visser (29) morati zaboraviti. Meč u kojem je trebao braniti teškašku titulu završio je prije nego je počeo jer je izletio iz ringa nakon što je puklo uže na koje se naslonio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog nes(p)retnog događaja ozlijedio je koljeno i lijevu ruku te je nakon doktorskog pregleda meč odgođen. Srećom, prilikom pada je uhvatio srednje uže pa je spriječio teži pad na vrat i moguću ozljedu koja bi ga na dulje vrijeme, ako ne i zauvijek, maknula iz ringa. Nedugo nakon meča krenuo je u rješavanje problema jer prema njegovim riječima 'netko mora platiti za pogrešku'.

- Sistem žestoko kiksa u boksu. Vrijeme je da netko plati za pogrešku, boksač mora znati da je siguran kad uđe u ring - rekao je južnoafrički prvak.

Bilo kako bilo, njegov protivnik Tian Fick (35) morat će još malo pričekati za novi napad na titulu, dok će Visser sljedeći put dobro razmisliti hoće li se naslanjati na uže prije meča.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • komilica 17.12.2019.

    Da ga nisu od Bandića kupili?

  • 17.12.2019.

    Jeli moguce da obrisete komentar u kojem se cudim vasem textu, necemu kaj ste vi napisali-,, Bilo kako bilo, njegov protivnik Tian Fick (35) morat će još malo pričekati za novi napad na titulu, dok će Visser sljedeći put dobro razmisliti hoće li se naslanjati na uže prije meča.,, Evo ovo su vase rijeci , ne moje! A moj komentar da nego kaj bi boxac trebao nego naslanjati se na uze pa to dapace i rade skkro pa svi! Dakle gdje je razlig za brisanje komentara?Stanite iza svojih rijeci!

  • PeroPalisada 17.12.2019.

    Ovo je definitivno veliki propust za koji netko treba odgovarati! To se moglo dogoditi i u toku meča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare