To je to što me zanima!

Je li D. Maradona prava osoba za klupu Argentine?

Maradona je službeno postao izbornik Argentine, a javnost je podijeljena oko njegovog izbora. Mislite li da je Diego prava osoba za taj posao?
Vidi originalni članak

Nakon što je Diego Maradona ustoličen za novog izbornika Argentine, tamošnja javnost je podijeljena oko odluke nogometnog Saveza. Jedan dio vjeruje da je Maradona pravi izbor, a onaj skeptičniji kako je to velika greška Saveza. Njegov veliki rival, Pele, upozorio je kako veliki nogometaši ne moraju nužno postati veliki treneri, a s njim se slaže i Franz Beckenbauer. Na Diegovu stranu stao je Marcelo Saralegui, kojeg je "El Pibe d'Oro" trenirao u Racing Clubu. Urugvajac je napomenuo kako su svi igrači bili ushićeni što je on trener, te su bili vrlo motivirani. Slično su izjavili još neki tadašnji igrači Racinga. Da li je prema vašem mišljenju Maradona pravi izbor za klubu Gauchosa ili je argentinski Savez pogriješio njegovim izborom?

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zagrebacka puca 01.11.2008.

    bio bi idealan.....mislim da to kaj se on drogiro nebi previse utijecalo na njegovo vodenje kluba......ako je i malo svatio da drogiranje nije dobro,,! a ako mu je namjera samo pobrat lovu,to ce se sa vremenom i pokazati....najlakse je nekog odpustit,treba znat dat sansu...

  • boško01 31.10.2008.

    on je dobar igrač bio,al nema pojma vodit argentinu

  • fnatic_zg 31.10.2008.

    Defintivno mu treba dati priliku,da nije postao izbornik vjerujem da bi se svi pitali \"sta bi bilo kad...\" Ovako cemo saznati a i diego je oduvijek bio fanatik za nogomet,i ako taj fanatizam uspije prenijeti na cijelu momcad tko zna sto ce bit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare