To je to što me zanima!

Je li ljubav prema treneru kriva za Ivanin neuspjeh?

Ivana Brkljačić je u mađarskom treneru Rolandu Vargi pronašla ne samo stručnu ruku, nego i ljubav. Oni su naš jedini ljubavni par u Pekingu
Vidi originalni članak

Utjehu je još na borilištu pronašla u zagrljaju s trenerom. Naslonila je glavu na trenerova prsa, a on ju je pogladio po kosi. Bila je uplakana. Vjerojatno je pronašao prave riječi. Trener koji je pronašao put do srca najbolje hrvatske kladivašice valjda će uspjeti pronaći izlazni put za Ivanu iz njezinog “mračnog tunela” zvanog kvalifikacije.
Nemalo je sportskih priča u kojima odnos trenera i štićenica prerasta u ljubavnički i zapravo je posve prirodno da se zbliži dvoje ljudi koji su odabrali sport za profesiju, koji danima i mjesecima “žive” zajedno, pripremajući se za velika iskušenja, koji jedan drugoga upoznaju do srži i zajedno prolaze uspone i padove, krize i veselja.
Ivana Brkljačić u svom je mađarskom treneru Rolandu Vargi pronašla ne samo stručnu ruku, nego i ljubav. Oni su naš jedini ljubavni par u Pekingu.
I ne kriju to ni od koga, premda su u Pekingu vrlo diskretni. Nisu se razdvajali ni u Olimpijskom selu. Stanuju u istom apartmanu. On je visoki, stasiti Mađar. Bivši je atletski reprezentativac...
Baš kao i Ivana Brkljačić, i on je bacač, ali on baca disk. Šest i pol godina je stariji od Ivane, u listopadu će napuniti 31.



ROLAND VARGA JE SUSPENDIRAN ZBOG DOPINGA

Roland Varga u Pekingu je akreditirani službeni trener u hrvatskoj reprezentaciji, premda mu tek u rujnu ističe dvogodišnja suspenzija Međunarodnog atletskog saveza. Varga je prije dvije godine kažnjen jer je na doping kontroli otkriveno da je uzimao neku vrstu anaboličkih steroida.
- Roland ima pravo biti ovdje u statusu trenera neovisno o svom slučaju. Osim toga, njegov je slučaj specifičan. Uzimao je dodatke koji su legalni, ali su bili neočišćeni. Ispao je žrtva nesretnih okolnosti - rekao je Siniša Ergotić, direktor hrvatske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • slay22 20.08.2008.

    Pa možda i je ljubav kriva za neuspjeh jer sad više treniraju neke druge stvari-koje ne spadaju u olimpijske discipline...he he

  • jesenjin 20.08.2008.

    imal ko piveee

  • johny7 19.08.2008.

    admine,post si obrisao radi kulturne rijeci "penetracija".sta vise da ti covjek kaze,daj pogledaj malo druge portale ili je ovdje komunizam ne mrdaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare