To je to što me zanima!

Ovo je kraj sapunice o Luki?! Real stavio na stol 50 milijuna

Prema pisanju engleskog Telegrapha, Real Madrid ponudio je 50 milijuna eura za hrvatskog veznjaka. Predsjednik Spursa nada se kako će Chelsea ponuditi i 60 mil.
Vidi originalni članak

Real Madrid, PSG, Chelsea... Licitacija za Luku Modrića se nastavlja, kao i nagađanja o sljedećoj Lukinoj destinaciji. Prema pisanju engleskog Telegrapha, Real je odlučio svemu stati na kraj i ponuditi 50 milijuna eura za hrvatskog veznjaka. 

No predsjednik Spursa Daniel Levy nada se većoj ponudi Chelseaja. Levy je ranije rekao kako će tražiti više od engleskih kupaca i nada se, kad već mora prodati Luku, kako će Chelsea izbaciti konkurente iz takta i ponuditi 60 milijuna eura za Luku.

Od Luke nije odustao ni PSG. Francuski Le Parisien tvrdi kako su bogati šeici ponudili 40 milijuna eura Spursima i 500.000 eura mjesečne plaće hrvatskom igraču. 

Marca: Real želi spustiti cijenu Modriću

Španjolska Marca piše kako Real nema namjeru dati više od 35 milijuna za Luku Modrića jer su u klubu sa Santigao Bernabeua sigurni da Luka želi jedino u Real. Navodno su prepustili Luki Modriću da pritisne klub kako bi ga pustio u Real.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Mrcina 34 14.07.2012.

    Luka dođi ti rađe u Hajduk..

  • makiSINJ 14.07.2012.

    Trebao bi otić u Manchester United jer mislim da im je tamo zaista potreban...a u realu se ne zna ni bi li igrao

  • Yassa 14.07.2012.

    luka modić . luka modić naše zlato sretno ti bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare