To je to što me zanima!

Je li svijet spreman za ovo?! Muay Thai legenda u UFC-u

Tajlanđanin Saenchai (35) najbolji je Muay Thai borac svijeta. Toliko je dobar da prihvaća borbe i s 15 kila težim protivnicima. Razmišlja o prelasku u UFC...
Vidi originalni članak

Saenchai je toliko dobar Muay Thai borac da se obično bori u kategoriji pet kilograma iznad svoje. Kako bi pronašao dostojnog protivnika ponekad prihvaća borbe i s 15 kilograma težim borcima. Ishod je uvijek isti. On ostaje zadnji stajati.

Tajlanđanin je najbolji Muay Thai borac na svijetu, prvak u četiri kategorije i razmišlja o prelasku u UFC što bi se moglo dogoditi vrlo brzo, piše Fightsite.

- Mislite li da je svijet spreman za ovo? Vidimo se uskoro - objavljeno je na njegovom službenom profilu uz fotografiju na kojoj je on u službenoj opremi UFC-ovog Reeboka.

Saenchai je već trenirao s Georges St-Pierreom dok je ovaj još bio aktivan u UFC-u. Nedavno je Saenchai objavio kako se sprema posjetiti Kanadu, a u Kanadi je Tristar Gym gdje je Tajlanđanin trenirao s GSP-om i njegovim trenerom Firasom Zahabijem.

Najbolji Muay Thai borac svijeta pozorno prati što se događa u MMA-u. Komentirao je borbe Conora McGregora i Josea Alda, a upravo bi u njihovoj kategoriji mogao debitirati. No postoji jedan poprilično velik problem.

Borba na parteru...

 
Idi na 24sata

Komentari 21

  • asterixxxxx 31.03.2016.

    sposoban borac, kilaza tu njemu nece predstavljat neki veci problem

  • ANTIKRIST666 31.03.2016.

    predobar je lik, ima velikih šansi, šteta što se prije nije odlučio.

  • KnezDomagoj 31.03.2016.

    15 sekundi mu dajem. I to sa sporijim protivnikom. Nije on još dobio udarac od teškaša. Pitat će dva dana nakon meča.... -A tko je svijetlo ugasio??

Komentiraj...
Vidi sve komentare