To je to što me zanima!

Jel' to ptica?! Ne, to je Dule: Pogledajte najljepši gol SP-a!

Tukli su ga Mađari cijelu utakmicu, ali on je trpio i trpio, dijelio je lopte kao na pladnju, a još je stigao i zabiti pet komada. Onaj posljednji njegov gol najljepši je na SP-u u Francuskoj...
Vidi originalni članak

Samo je jedan Ivano Balić, ali pokušajte se sjetiti kad je taj rukometni virtuoz imao 11 asistencija. Da, upravo je toliko lopti protiv Mađarske podijelio izranjavani kapetan Kauboja Domagoj Duvnjak i još je uz sve to stigao zabiti najljepši gol SP-a.

Tukli su ga Mađari cijelu utakmicu, ali on je trpio i trpio, dijelio je lopte kao na pladnju, a stigao je zabiti i pet komada. Onaj posljednji gol u 31-28 pobjedi protiv Mađarske u drugom kolu zasad je bez konkurencije najljepši potez prvenstva.

VIDEO: GOL DUVNJAKA NA 3:51

Dugo smo lomili Mađare, a kad smo ih konačno slomili, Kauboji su se malo opustili i okrenuli ekshibiciji. Cindrić i Horvat majstorski su izigrali mađarsku obranu, Zlajo je poslao 'cepelin', a Dule utrpao iza leđa. Gol pravog majstora.

- Ma, bili smo opet u grču, ne znam zašto. Povukli smo u drugom dijelu i na kraju smo igrali i ekshibiciju. Ono iza leđa je bilo slučajno, ha, ha, ha - rekao je Duvnjak.

Kauboji imaju dan odmora, a onda ih u ponedjeljak čeka Bjelorusija. U srijedu igramo protiv Čilea, a derbi koji svi čekamo i koji bi nam trebao pokazati što naši mogu na SP-u je u petak kad će s druge strane stajati Njemačka.
 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Fenix 15.01.2017.

    Jeste li slusali onog Saracevica kako komentira tokom utakmice ?? Samo zbog njegov pametovanja zelim da Hrvatska ispane .

  • SAVA55 15.01.2017.

    Malo sam si Duvnjak..😄😄

  • hugoboss 15.01.2017.

    Ovaj pogodak zasluzuje usporeni snimak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare