To je to što me zanima!

Kouassi zamalo kao Usain Bolt: I Hajduk ima ‘sina vjetra’

Ako je vjerovati bliskim mu izvorima, novi napadač Hajduka Jean Kouassi 30 metara istrči za manje od 3,9 sekundi, odnosno tek 15 stotinki sporije od Usaina Bolta
Vidi originalni članak

Nakon samo dvije prijateljske utakmice protiv Brotnja, napadač Jean Kouassi iz Obale Bjelokosti postao je ljubimac navijača Hajduka.

Njegov drugi gol Torcida je proslavila skandiranjem “Drogba, Drogba”, a to ga je toliko oduševilo da ih je pozdravio i naklonio im se. Osim “Drogba”, Kouassija zbog brzine zovu i “sin vjetra”. Ako je vjerovati bliskim mu izvorima, ovaj hitronogi napadač 30 metara istrči za manje od 3,9 sekundi, odnosno tek 15 stotinki sporije od Usaina Bolta.

- Nisam ga testirao na 30 metara pa te rezultate moram uzeti s rezervom, no stvarno je brz - rekao je Hajdukov kondicijski trener Dujo Poljak, kojeg je fascinirao drugi podatak.

- Iako nije potpuno spreman, izmjerili smo mu samo 3,2% potkožnog masnog tkiva, a to je fantastično. Među igračima Hajduka dosad je najbolji rezultat imao Vršajević s 4,1% - kaže Poljak.

Na početku priprema sedmorica igrača Hajduka bili su izvan gabarita od 7%, no Poljaka to ne zabrinjava.

- To je samo oko kilogram više od idealne težine. Uz pažljivu prehranu i trening to će se brzo istopiti.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Lux17 21.01.2013.

    Ako ne uspije u Ajduka stavite ga u atletsku sekciju kod Vlasicke,pa neka trci

  • WOMANIZER 21.01.2013.

    smijurija!

  • klanac 20.01.2013.

    Sto je sad ovo? Od kada se hajduk natjece u africkoj ligi? Svasta........za koga vise navijat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare