To je to što me zanima!

'Jedan od nas': Boysi će paliti lampione za Kužea na sjeveru

Pod geslom "Zauvijek ćeš biti jedan od nas" Bad Blue Boysi će se u 20 sati skupiti na maksimirskom stadionu te će u spomen na Kužea zapaliti svijeće na sjeveru
Vidi originalni članak

U spomen na preminulog Josipa Kužea Bad Blue Boysi će danas odati počast svojem najomiljenijem treneru Dinama paljenjem lampiona u Maksimiru.

Pod geslom "Zauvijek ćeš biti jedan od nas" do 18 sati bit će skupljanje novaca u shopu u Ilici 37 nakon čega slijedi okupljanje navijača u 20 sati ispod zapadne tribine kod spomenika za pale Boyse. Konačno će Boysi zapaliti svijeće na na sjevernoj tribini u čast i sjećanje na Kužea.

Davor Šuker: Bila mi je čast igrati pod njegovim vodstvom

Saučešće obitelji Josipa Kužea izrazio je i Davor Šuker u ime Hrvatskog nogometnog saveza.

"Ovo je novi bolan udarac hrvatskom nogometu ove godine. Bila nam je svima čast poznavati Josipa Kužea, bila nam je čast raditi s Josipom Kužeom, bila nam je čast učiti od Josipa Kužea. Imao sam zadovoljstvo i osobno biti igrač pod njegovim vodstvom i znam kakvog smo trenerskog velikana izgubili. Podsjećao me na Arsenea Wengera koji također nikada nije dizao ton u svlačionici, ni poslije pobjeda ni poslije poraza.

U ime Hrvatskog nogometnog saveza i cijele nogometne obitelji, izražavam duboku sućut obitelji Josipa Kužea zbog ovog nenadoknadivog gubitka.

Naše misli su s Vama.

Od srca Vaš,

Davor Šuker

Predsjednik HNS-a"

Komemoracija u petak na Maksimiru, posljednji ispraćaj na Krematoriju

Svečana komemoracija za Josipa Kužea bit će održana u petak, 21. lipnja, u 12 sati na stadionu Maksimir. Posljednji ispraćaj bit će održan istoga dana - u petak, 21. lipnja, u 14.30 sati u Krematoriju na Mirogoju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • SlavkoDujic 18.06.2013.

    Jos kao student vidio sam u Banjaluci KUZE TI SI BOG, Kuze je bio svagdje, dobar covjek se daleko vidi, vidio se tamo jos dugo i ovdje i svagdje, moj respekt, Joza je bio kao svijeca u tami i tama i ovamo i svugdje to je bio covjek, hvala ti veliki Joza

  • Totač9 17.06.2013.

    Iskrena sućut obitelji, velikan je otišao nažalost, a boys-i su pokazali da su ipak vrijedna skupina, respect, R.I.P. Josipe.

  • strongtoni 17.06.2013.

    Tako se to radi kad je legenda u pitanju:http://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010164_594494727250260_774845756_n.jpg

Komentiraj...
Vidi sve komentare