To je to što me zanima!

Jede se teletina, Kozlović se pije, sve plaća Ćorluka

Račun u istarskoj konobi More iznosio je nešto više od 20.000 kuna, a cijeli ceh platio je Vedran Ćorluka, Srna je tamburašima poklonio sat Rolex
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka bio je glavni sponzor skupe večere hrvatskih nogometnih reprezentativaca u konobi More u Funtani kraj Poreča. A ceh nije bio mali. Popilo se i pojelo za 3000 eura, mačji kašalj za jednog od najbolje plaćenih naših nogometaša. Potvrdio je to i vlasnik konobe Đani Ipša.
- Svirali su tamburaši pa je normalno da su u takvoj atmosferi i zapjevali te se proveselili. Dečki su se opustili, možda je svaki od njih popio pola litre vina. Vedran Ćorluka podmirio je račun - rekao je za Večernji list Ipša.
Pilo se samo vrhunsko vino, ponajviše malvaziju Kozlović, a delicije su zaredale na stolu. Počelo je s inćunima, bakalarom, salatom od hobotnice, pršutom, sirom i tartufima. Nastavilo se još slasnije. Bilić boysi uživali su u jelima ispod peke, od teletine i svinjetine do hobotnice s krumpirima.
I dok su Vedran Runje i fizioterapeut igrali briškulu i trešetu s 'lokalcima', Darijo Srna navodno je bio toliko razdragan tamburicama da se poslužio starim sistemom naplate mahera za tulume Ćire Blaževića i Zdravka Mamića. U trenu je s ruke skinuo skupocjeni Rolex i poklonio ga 'majstorima žice'. Kako bilo, lijepo je da su naši prebogati reprezentativci tako darežljivi, no račun razuzdanog 'team buildinga' na pravu naplatu došao je tek idućeg dana izbacivanjem dva standardna reprezentativca.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • rođin rođo1 12.10.2009.

    hebemu miša kako bosanska posla,a u pitanju hrvatska repka.......glede dvorišta nemoj asfaltirat nego prikolicu zemlje i posi kupus da preko ljeta imaš salatu a ponekad možeš i sarmu zavit.

  • rođin rođo1 12.10.2009.

    nevidim ništa loše u tome.njihov novac oni zaradili oni i potrošili.glede pića pa šta ni tu nije ništa loše ,sve se to događalo 5-6dana prije kazahstana.ne plasiranje nije prouzročilo pijanstvo i glazba niti engleska i ukraina već dragi moji ukraina u zagrebu da se pobijedila išli bi smo u JAR.mi englezima gurnuli kitu za EP2008 oni nama vratili za SP2010 sad je samo pitanje čija je rana bolnija dal engleska ili hrvatska.

  • robac19 12.10.2009.

    šta ti imaš protiv bosanaca majmune jedan bosanci su ljudi i pol a ne škrtci kad je neki slavonac tako častio ili zagorec i dalmatinac kostur reprezntacije čine bosanci

Komentiraj...
Vidi sve komentare