To je to što me zanima!

Jedini koji je mogao pobijediti Bolta zbog ozljede propušta SP

Ozljede su dio sporta, a tajming ove je nevjerojatno nesretan. Ta utrka na 100 metara u Londonu bila mi je cijelu godinu u fokusu, stvarno sam u najboljoj formi života, rekao je utučeni De Grasse
Vidi originalni članak

Nevjerojatnu nesreću ima najperspektivniji sprinter današnjice. Kanađanin Andre De Grasse (22) propustit će Svjetsko altetsko prvenstvo u Londonu zbog ozljede zadnje lože. Veliki je ovo udarac za općenito najpopularniju atletsku disciplinu - sprint na 100 metara.

Pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da je mladi Kanađanin prije mjesec dana trčao 9,69s te najavio spektakularan razvoj svojeg potencijala. Doduše, vjetar je bio i više nego povoljan, imao je +4,8 u leđa stoga mu je rezultat poništen. IAAF uglavnom ne priznaje rezultate iznad +2,0.

- Ozljede su dio sporta, a tajming ove je nevjerojatno nesretan. Ta utrka na 100 metara u Londonu bila mi je cijelu godinu u fokusu, stvarno sam u najboljoj formi života i veselio sam se trčati protiv najboljih na svijetu. Nezamislivo mi je da neću moći iskoristiti ovakvu priliku, ali to je realnost s kojom se moram suočiti.

De Grasse je u Rio de Janeiru osvojio srebrnu medalju na 200m i brončanu na 100 iza Bolta i Justina Gatlina. Uzeo je i brončanu medalju na 4x100m.

Godinu ranije osvojio je brončane medalje na 100m 4x100m na Svjetskom prvenstvu u Pekingu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Šlapa30 03.08.2017.

    Bolt nepobjediv legenda koju ce rijetko tko nadmasiti

  • _dirk_nowitzki 03.08.2017.

    Sad kad Bolt pobijedi bit cee onih koji ce rec; nebi osvojia da nije bilo de grassea

Komentiraj...
Vidi sve komentare