To je to što me zanima!

Jedinstvene kladioničarske nogometne najave na Goalu

Bitna pomoć pri odlučivanju koji par staviti na listić su i statistike i činjenice tko izvodi koliko kornera, koliko pobjeđuju i gube hendikepom, koliko čine prekršaja...
Vidi originalni članak

Obožavate nogomet, volite se kladiti? Onda je Goal pravo mjesto za vas. U rubrici kladioničarski kutak možete naći najave svih utakmice Lige prvaka i to dan prije nego što će se odigrati, a petkom i subotom najave većine utakmica liga petice.

Osim najnovijih vijesti iz momčadi, obavijesti o ozljedama, možete vidjeti i kako razmišljaju čitatelji jer svaku utakmicu i vi možete prognozirati, a tri najčešća rezultata su vidljiva. 

Također, bitna pomoć pri odlučivanju su i Optine statistike i činjenice u vidu međusobnih ogleda, forme u posljednjih nekoliko utakmica, ali i tko izvodi koliko kornera, koliko pobjeđuju i gube hendikepom, koliko čine prekršaja i dobivaju kartona, i još brojne korisne podatke.

Novinari Goala dosta dobro prognoziraju utakmice i sugeriraju parove pa su tako za protekli vikend, primjerice, pogodili da će na dvoboju Barcelone i Eibara 'pasti' do tri gola...

U utorak tijekom dana očekujte kladioničarsku najavu svih osam utakmica 3. kola LP-a koje se igraju u srijedu...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sale01 21.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Marin-Arsenal 21.10.2014.

    ja otkad se kladim,znam bacit oko na neke tako prognoze po novinama i raznim portalima i još nikad nisam vidio da su pogodili listić,ljudi slušajte sebe i svoju intuiciju,pustite ove "MAJSTORE"

  • Slavonski Drvosječa 17 21.10.2014.

    imam ja jedan tip, igrajte da mandzo ne daje gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare