To je to što me zanima!

Jedna od najvećih ikad najavila povratak na Wimbledon: Idemo

Kako se trenutačno nalazi na 1208. mjestu WTA ljestvice jasno je da bez pozivnice i neće moći zaigrati na turniru, ali naravno da će, ako Serena to prihvati, Britanci vrlo radi ugostiti nekoć najbolju svjetsku tenisačicu
Vidi originalni članak

Srceparajući trenutak prošle smo godine gledali na centralnom terenu All England Cluba kad se nekoć prva tenisačica svijeta Serena Williams (40) poskliznula u meču protiv Alieksandre Sasnovič (28, WTA 38.) i predala meč nakon samo šest odigranih gemova. Na terenu se od tog trenutka nije pojavljivala, a sad je najavila veliki povratak.

- SW i SW 19. To je spoj. Vidimo se tamo, idemo - napisala je Serena na Instagramu uz fotografiju tenisica na travnatom terenu i tako najavila povratak na Wimbledon.

U WIMBLEDONU Williams se možda vraća tenisu: Ne mogu dočekati taj trenutak

Kako se trenutačno nalazi na 1208. mjestu WTA ljestvice jasno je da bez pozivnice i neće moći zaigrati na turniru, ali naravno da će, ako Serena to prihvati, Britanci vrlo radi ugostiti nekoć najbolju svjetsku tenisačicu.

Podsjećamo, Serena je osvojila 23 Grand Slam naslova te je u lovu na izjednačenje rekorda koji drži Margaret Court s 24 GS naslova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare